Fargo'nun 2. Sezonunda Neler Olacak?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Geçtiğimiz gün şu konuda FX dizisi Fargo'nun ikinci sezon onayı aldığını duyurmuştuk. Dizinin ikinci sezon onayı almasının ardından dizinin yazarı ve uygulayıcı yapımcısı Noah Hawley bir basın bildiriminde Fargo'nun ikinci sezonunda neler olacağıyla ilgili ipuçları verdi.

Noah Hawley'nin yaptığı açıklamaya göre dizinin ikinci sezonu 1979 yılında geçecek ve hikaye Fargo'nun yanı sıra dizinin ilk sezonunda da bahsedilen (bilinçli olarak bahsedilmiş) Sioux Falls'ta geçecek.

Dizinin ilk sezonundaki karakterlerden birinin ikinci sezonda da önemli bir rolü olacak. Keith Carradine'ın canlandırdığı Lou Solverson karakteri (Molly'nin babası) dizinin ikinci sezonunda da yer alacak. Lou Solverson'ın gençliğinin yer alacağı hikayede Molly'nin annesiyle de tanışmış olacağız.

Coen Kardeşlerin imzası bulunan Fargo dizisinin ilk sezonunun Coen'lerin "Fargo", "No Country For Old Men" ve "A Serious Men" ekseninde olduğunu belirten yapımcı, ikinci sezonun ise daha çok "Fargo", "Miller's Crossing" ve "The Man Who Wasn't There" ekseninde olacağını açıkladı.

İlk sezonuyla büyük ses getiren Fargo'nun ikinci sezonuyla aynı başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı merak konusu.

Son olarak Fargo'nun en erken 2015 ilkbaharında yayınlanacağını fakat gecikme ihtimalinin bulunduğunu da hatırlatalım.

Molly'nin babasının hikayesi olacaksa güzel
Molly'nin küçüklüğünü görmüş olacaz
Molly zaten sevdiğim karakterdi sevindim bu habere
Keşke Molly'nin annesini de Molly'i oynayan kadın oynasa

Yok ya o oynasa inandırıcılığı olmaz.

Benim hoşuma gitti bu haber. En azından bir karakteri biliyor olmamız diziye daha kolay ısınabileceğimize işaret.

Bu arada No Country For Old Men'e sadece ben benzetmiyormuşum yapımcı da benzetiyormuş.
Yeni sezonla ilgili filmleri izlemedim, izlemek lazım aslında tarz hakkında bilgi sahibi olmak için.

Bu arada konu iftar vaktine geldiği için aceleyle gönderdim etiketlemeye vakit olmadı, şimdi etiketleyim.

@destere @sürgünüm

Neden inandırıcılığı kalmasın? "aynı anana benziyorsun kızım" deseydi ilk sezon keşke

Ne bileyim kendisinin annesini oynaması saçma gibi.
Tabii ciddi bir imaj değişikliği yaparlarsa ve inandırırlarsa o ayrı.
Fargo 2'de olmazsa başka dizide yine izlerim mutlak
Neyse dizinin adı yine Fargo mu olacak? Ona dair açıklama yapmamişlar mı?

Fargo olarak devam isim. Fargo 2. Sezon işte.
Fargo ilk sezondan adını mafya mı ne vardı ordan almiştir ismini sanıyordum
Zaten ilk bölümde Malvo'nun içtiği kolada Fargo yazıyordu.Yorum konusunda paylaşmiştim

İsim illa değişmeyecekse böyle bişey olsun

Fargo:asdfghjkloı

Yok yerin adı Fargo.

Yok bence gerek yok öylesine, aynı kalsın.

büyüklüğünde iş yoktu umarım küçüklüğünde güzel bişeydir fazla balık etliydi gibi
)

No Country For Old Men adlı filmi etkinlikte izlemiştik başı harikaydı sonunu sevmemiştim şimdi hatırladım

Son düzenleme:
Ergenli yılları mı olur acaba? Olsa da yine senin gözüne girmez heralde