Fargo'nun 2. Sezon Kadrosuna Yeni Takviyeler!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Ödüllü antolojinin 2. sezon kadrosu güzelleşmeye devam ediyor.

FX'in ilk sezonuyla 14 dalda Emmy, 5 dalda Altın Küre adayı olan Fargo'nun ikinci sezon kadosuna daha önceden Nick Offerman, Jeffrey Donovan, Kirsten Dunst, Jesse Plemons ve Rachel Keller'in dahil olduğu duyurulmuştu.

Şimdi de The Simpsons başta olmak üzere bir çok dizide rol alan Emmy ödüllü usta oyuncu Ted Danson,
korku/gerilim filmleri ile tanınan Patrick Wilson ve 24 dizisinde ABD Başkanı Charles Logan'ın karısı, first lady'yi canlandıran aktrist Jean Smart'ın ikinci sezon için imza attığı duyuruldu.

Fargo'nun ikinci sezonu hakkında yeni gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

İyi takviyeler, hayırlısı olsun.

Bunu görmüşmüydünüz? Ted Danson'un 1990'daki Emmy ödülü Simpsonlar tarafından verilmiş.
@destere

Adam yaşlı kurt ben beğendim.

İlginç ve eğlenceliymiş, o dönemde bunu yapmak daha da zordur

Oyuncular iyi oyunculardır belki ama neredeyse hiçbirini tanımıyoruz. Şöyle Martin Freeman, Colin Hanks, Bob Odenkirk gibi önceden tanıyıp bildiğimiz isimler de olsaydı iyi olurdu. Gerçi onlar da çok büyük isimler değildi ama olsun. (Billy Bob'u saymadım çünkü Fargo ile tanıdım.
)

Çıtayı öyle bir yükseğe koydularki hem Fargo hemde True Dedective de, geçen yılki başarıyı yakalamak çok zor olacak.

Bakalım bekleyip göreceğiz ama bana da ikisi de aratacak gibi geliyor.
İlk sezonda bence hikayeden çok Billy Bob ve Martin Freeman öne çıktı. Bu sefer güçlü bir hikaye ile dönerlerse kimin oynadığı çokta fark etmez, sırıtmasa yeter. The Killing de çokmu iyi oyuncular vardı?