Fargo'nun 2. Sezon Kadrosuna Yeni Takviyeler!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

İlk sezonuyla olay yaratan Fargo'nun ikinci sezonuyla ilgili cast haberleri gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

18 Emmy adaylığı bulunan ve FX kanalının bugüne kadarki en iyi televizyon dizisi olarak tarihe geçen Fargo'nun ikicinci sezon kadrosuna şu konuda Nick Offerman ve Jeffrey Donovan'ın dahil olduğunu duyurmuştuk.

Coen Biraderler'in üç filminden esinlenecek: (Fargo, Miller’s Crossing ve The Man Who Wasn’t There.) dizinin yeni sezon kadrosuna Örümcek Adam film serisi başta olmak üzere bir çok filmde yer alan Kirsten Dunst, Breaking Bad ve son olarak mini dizi Olive Kitteridge'de Jerry McCarthy karakterini canlandıran Jesse Plemons dahil oldu. Ayrıca dizide Rachel Keller'de yer alacak.

Fargo'nun ikinci sezonu hakkında yeni gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

Jesse Plemons'ın oynadığı dizilerin maşallahı var, kaliteli diziler adamı buluyor.
Belki bu sefer şeytanın bacağını kırar ve biraz daha büyük bir rol de kapar.

Jesse Plemons'ın oynadığı dizilerin maşallahı var, kaliteli diziler adamı buluyor.
Belki bu sefer şeytanın bacağını kırar ve biraz daha büyük bir rol de kapar.
Kadın oyuncu kadrosu geçen sezona göre 10 numara oldu ama aynı şeyi erkek oyuncu kadrosu için söyleyemeyeceğim. Coen biraderlerin 3 eski filminden esinlenme olacak olmasıda hikayenin öne çıkacağını gösteriyor, bu açıdan önemli gelişme tabi.

Rachel Keller'e yer veremedim güzelliğine diyecek yok. @destere kesin izler.

rachel keller harika duruyor ama zaten diziyi izleyeceğim kim olursa olsun oyuncular... ilk sezonki kaliteyi gördükten sonra ikinci sezon kaçmaz ..

yalnız jerry mccahrty olive kitteridge de en nefret ettiğim tipti denis adlı sincap kıza davranışları affedilir gibi değildi o diziye katılmasa daha iyi olacaktı

Bıyıklı abi dışında erkek oyuncuları gözüm hiç tutmadı ama dizide hikaye ön plana çıkacağı için çokta önemli değil.

Bıyıklı abi dışında erkek oyuncuları gözüm hiç tutmadı ama dizide hikaye ön plana çıkacağı için çokta önemli değil.
konu güzel olunca her tip rahat gidiyor ?
mesela ilk sezondaki polis kadın balon gibi bişeydi, ama çok sempatik duruyordu

konu güzel olunca her tip rahat gidiyor ?
mesela ilk sezondaki polis kadın balon gibi bişeydi, ama çok sempatik duruyordu
Billy Bob Thornton abimizin yeri dolmayacaktır. İhtiyarlara Yer Yok filminde izlediğimiz Javier Bardem'le anlaşabilirlerdi aslında ama o zaman da kendilerini tekrarlamış olurlardı.

Şu ana kadar cidden zayıf erkek oyuncu kadrosu. İnşallah asıl bombayı daha patlatmamışlardır. Çünkü ne Billy Bob Thornton ne Martin Freeman seviyesinde oyuncu var. Geçen sene yan oyuncular bile Colin Hanks, Bob Odenkirk gibi isimlerdi.

Billy Bob Thornton abimizin yeri dolmayacaktır. İhtiyarlara Yer Yok filminde izlediğimiz Javier Bardem'le anlaşabilirlerdi aslında ama o zaman da kendilerini tekrarlamış olurlardı.
aynı şeyi o gün ben de söylemiştim bir billy bob bulmak zor olur demiştim ? ama @OzaN martin freeman ında en az billy bob kadar etkili olduğunu iddia etmişti

Variety'in haberine göre dizinin çekimleri Ocak ayında başlayacak. @OzaN o zaman tam olarak ne zaman yayında olur.

aynı şeyi o gün ben de söylemiştim bir billy bob bulmak zor olur demiştim ? ama @OzaN martin freeman ında en az billy bob kadar etkili olduğunu iddia etmişti
Martin Freeman'ı hem Fargo hem de Sherlock'ta bende çok tuttum. Ondan daha iyi yardımcı erkek oyuncu True Dedective'de Woody Harrelson var. Üstüne başka tanımam.

Kirsten Dunst iyi bir seçim olmuş. Diğerini ise çok hatırlamıyorum, ama kaliteli dizilerde oynamış. Umarım bu sezon ilkini aratmaz, başarılar...

Son düzenleme: