Farah Zeynep Abdullah 'Bergen' Filminde!

MA'nın dramını kaldıramayıp Bergen’i kabul etmek mi.

Basına yansıyan yalan haberlerin etkisi işte. Kız benim ağzımdan çıkmayan şeyler gerçek değil inanmayın demişti ama gazetecinin biri “dramı kaldıramayıp yorulduğu için ayrılmak” istiyor diye haber yaparsa olacağı bu.

Tweetler o kadar saçma ki, dramı kaldıramayıp yorulup ayrılsa bile film çekimiyle dizi şartlarını aynı zannediyorlar herhalde 1 sezon çekilen diziyle 1.5 - 2 ayda çekilen filmi aynı kefeye koyuyorlar.

Bergen için en uygun isim Mehtap. Görsellik benzer ve ses olarak en benzeyen isim

Reactions: 12.Adam
Farah bu role çok ama çok yakışacak oynayacak olmasına çok sevindim

O atışmaları da güzeldi ya Farah Twitter'da baya güzel cevaplar veriyor millete.

Filmografisinde boş tek bir film olmayan nadir oyunculardan.
Kariyerini çok güzel yönetiyor hep iyi projelerde maşallah.
Hak edene hak ettiği gibi davranıyor eksik olmasın aynı ben.

Reactions: Özgür

Benim anlamadığım sanki oyuncunun yanındaymış gibi yorum yapılması
ayrıca dediğin gibi filmle dizi şartı aynı değil bunuda anlamıyorlar

Reactions: 12.Adam and Özgür
Serenay'dan çok daha iyi bir seçim olmuş. Yine müzikal bir işte oynayacak olmasına sevindim. Yılın filmlerinden biri olacaktır.

Ya hadi diyelim gerçekten dramdan bıkıp ayrılmak istedi size ne yani.
Derdi çiftlerinin yarım kalması yoksa başka bir dizide aynı durum olsa bunları söylemezler kesin. Neymiş yapımcılar niye sürekli projelerini yarıda bırakan biriyle çalışmak istiyormuş veya bundan sonra çalışacak yapımcı çıkar mıymış. Bilmem acaba harika bir oyuncu olduğu için herkesi peşinden koşturuyor olabilir mi?
Neyse Allah bu toksiklere akıl fikir ihsan eylesin diyerek sabırsızlıkla bu filmin ve Farah'ın gelecek yıla damga vurmasını bekleyelim.

------

Bergen için en uygun isim Mehtap. Görsellik benzer ve ses olarak en benzeyen isim

Ama gişe getirmez.

Son düzenleme:
Kafayı yemiş bunlar, kız diziden çıktığı için bir hain ilan etmedikleri kaldı.
Böyle tipleri görünce fan olmanın ne kadar zararlı bir şey olduğunu bir kez daha anlamış oluyorum.

Reactions: Aserat
Kafayı yemiş bunlar, kız diziden çıktığı için bir hain ilan etmedikleri kaldı.
Böyle tipleri görünce fan olmanın ne kadar zararlı bir şey olduğunu bir kez daha anlamış oluyorum.
Fan olmakta bir şey yok ama dozunda olmak lazım. Azıcık laf anlatmayı denedim ama yok anlamıyor. Kendine bir tane senaryo yazmış onu oynayıp duruyor yazık.
Şubat 2022'den sonra da göreceğiz o zaman iyice kuduracaklar.

Reactions: Cervantes
Bütün şevkim kaçtı filme karşı kadını bir kez daha mezarında huzursuz ettiler.