Fantastic Beasts 3'ün Vizyon Tarihi Ertelendi

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,926
Puanı
860
2922-52P9D.jpg

Geçtiğimiz hafta Johnny Deep'e zorla istifa ettirilmesinin ardından Fantastic Beasts'in vizyon tarihi ertelendi. Deep filmde yer almayacak ama küçük de olsa bir çekim yaptığı için 8 haneli maaşını yapımcıdan alacak.

J.K. Rowling'in transfobik yorumlarıyla zor günler yaşayan seriye bir darbe de Johnny Deeb'den gelmişti. Kasım ayında İngiliz Suns gazetesine açmış olduğu hakaret davasını kaybeden ve eski eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığına dair açılan davayla tekrar yüzleşecek olan Deep'in yapım şirketi tarafından istifası istenmişti.

Eylül sonunda çekimleri başlayan yapımın sadece bir sahnesinde yer alan Deep sözleşmesi gereği 8 haneli maaşını her halükarda alacak. Bu derece büyük bir krizle karşılaşan yapımın vizyon tarihi Kasım 2021'den ertelenerek 15 Temmuz 2022 tarihine alındı.​

• Üzücü
Reactions: The_Erinch
Deep haberlerini bilmiyordum, kötü olmuş. Gerçi 2. filme baya sinir olmuştum, gerçekten kötüydü ama seride iyi şeylerden biri Deep'in performansıydı. Olaylar yüzünden ayrılması üzdü. Yerine gelecek oyuncu karakteri o kadar iyi oynayabilir mi, oynasa bile biz yüzüne alışabilir miyiz mechul. Gerçi bu dakikadan sonra kaliteli bir 3. film gelir mi o da mechul... 2022'ye çok var zaten o yüzden şu aşamada dert etmeye gerek yok. :A

Deep haberlerini bilmiyordum, kötü olmuş. Gerçi 2. filme baya sinir olmuştum, gerçekten kötüydü ama seride iyi şeylerden biri Deep'in performansıydı. Olaylar yüzünden ayrılması üzdü. Yerine gelecek oyuncu karakteri o kadar iyi oynayabilir mi, oynasa bile biz yüzüne alışabilir miyiz mechul. Gerçi bu dakikadan sonra kaliteli bir 3. film gelir mi o da mechul... 2022'ye çok var zaten o yüzden şu aşamada dert etmeye gerek yok. :A
WB bu olayda çok taraflı davrandı. Deep'in istifasını isteyen şirket Amber'ın da Aquman'den istifasını istemeliydi.

Bu seri büyük hayal kırıklığı oldu, olmaya da devam edecek gibi duruyor. Üçüncü filmi sıfır beklenti ile izleyeceğiz artık.

Johnny Depp’in yerine Mads Mikkelsen’in geleceği konuşuluyor, bence çok daha iyi olur ama heyecanlanmak için tek başına yeterli bir sebep değil maalesef.

Serinin ikinci filmi rezaletti maalesef. Gerçi Depp iyiydi performans olarak ama seriye dair beklentiler sıfırlandı.

Bu arada Depp maaşını her türlü alıyorsa oyuncu değişiminin mantığı ne anlamıyorum. Bu izleyiciye ceza olmuş oluyor. Serilerde oyuncu değişimi hoş bir şey değil. Her ne kadar Mads Mikkelsen rol için mükemmel seçim olsa da...

Bu arada Depp maaşını her türlü alıyorsa oyuncu değişiminin mantığı ne anlamıyorum. Bu izleyiciye ceza olmuş oluyor. Serilerde oyuncu değişimi hoş bir şey değil. Her ne kadar Mads Mikkelsen rol için mükemmel seçim olsa da...
Konuda bahsi geçen o bir sahnede oynadığı için hukuken alıyormuş sanırım maaşını, kadına şiddet davasıyla gündeme geldiği için de ayrılmasının istenmesi normal. Yapımcımın bile isteye yaptığı bir değişim değildir muhtemelen.

Konuda bahsi geçen o bir sahnede oynadığı için hukuken alıyormuş sanırım maaşını, kadına şiddet davasıyla gündeme geldiği için de ayrılmasının istenmesi normal. Yapımcımın bile isteye yaptığı bir değişim değildir muhtemelen.
Tamam da yani amaç oyuncuyu davranışından ötürü cezalandırmak değil mi? Bu durumda adam yatarak para kazanmış oluyor. :D

İki yüzlülük yapmışlar desene. Gerçi aralarındaki olayı pek bilmiyorum. Amber Heard'da mı şiddet uygulamış onu niye öyle dedin ki... :A
Amber evliyken kendisini Elon Musk ve Cara Delevigne ile aldatmış. Musk ile ilişkisi kanıtlandı ama diğer hakkında bir kanıt yok. Amber'de Deep bana şiddet uyguladı dedi ama bunu kanıtlayamadı. İkisi boşandı ama davaları devam ediyor.

• Beğendim
Reactions: MEnes
Tamam da yani amaç oyuncuyu davranışından ötürü cezalandırmak değil mi? Bu durumda adam yatarak para kazanmış oluyor. :D
Buradaki öncelikli amaç yapım şirketinin ve filmin isminin, kadına şiddet davasıyla anılmasının önüne geçmek bence. Bu yüzden de tazminat gibi meseleleri düşünmeden yollar ayrıldı Johnny Depp'le. Rol alacağı işten ayrılması sağlandı, devam eden bir davası mevcut, bundan sonra en azından belli bir süre yeni bir yapımda da yer alamaz muhtemelen. Yattığı yerden para alacak gibi gözüküyor ama cezalandırıldı da bence. :D

Amber evliyken kendisini Elon Musk ve Cara Delevigne ile aldatmış. Musk ile ilişkisi kanıtlandı ama diğer hakkında bir kanıt yok. Amber'de Deep bana şiddet uyguladı dedi ama bunu kanıtlayamadı. İkisi boşandı ama davaları devam ediyor.
Anladım yani iki taraflı yalanlar silsilesi olmuş... :A

• Beğendim
Reactions: mesmeso