Fan Kafalar Coştu Bir Kere

ya dısarıya ilk satılan cemberımde gul oya sonra ıhlamurlar altındaydı tubanın bu sektore katkısı cok buyuk ama anlamayanlar var malesef
ilk satılanalr gümüş e ıhlamurlar altında kafamızdakileri söylemeyelim lütfen
ayrıca ıhl.altında da Tuba var diye satılmadı

ilk satılanalr gümüş e ıhlamurlar altında kafamızdakileri söylemeyelim lütfen
ayrıca ıhl.altında da Tuba var diye satılmadı

ahaha cemberımde gul oya en ilk satılan dizidır ıdda etme. kanal d sattı tuba dıkkat cektıgı ıcın kanal d ıhlamuralar altındada tubanın olmasını ıstedı mbc dızıyı alınca tuba parladı sonra kanal d ası yı ccektı tuba o dızıylede daha çok parladı gercek budur haberı felan cıkmıstı o donem tubanın sektore ustunlugu bu yuzden bu ıslerı o baslattı butun yapımlar bılıyor bunu

http://www.haberler.com/cemberimde-gul-oya-dizisi-arap-mbc-televizyonunda-haberi/
http://en.wikipedia.org/wiki/Gümüş_(TV_series)

çgo 2007 de gümüş 2006 da satılmış

mbc ye satılandan bahsedıyoruz ve rekorda ıhlamırlar altındanın mbc gumusu sonradan alıyor dızı mbc de daha cok ızlenıyor tabı
tamam işte haberlerde hep ıhl.altında ve gümüşün adı ar
en çok izlenen de gümüş ilk zamanlar sonradan diğerleri alınıyor .)

MBC yayın kuruluşu ilk olarak Çemberimde Gül Oya, daha sonra Ihlamurlar Altında ve Gümüş dizilerinin yayın hakkını satın aldı. Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ, Bülent İnal ve Songül Öden'in başrolünde oynadığı bu diziler reyting rekorları kırınca diğer Arap kanalları da Türk dizi pazarına el attı. bunun neresını anlamıyorsun

tamam işte haberlerde hep ıhl.altında ve gümüşün adı ar
en çok izlenen de gümüş ilk zamanlar sonradan diğerleri alınıyor .)
hayır 2007 nın haberı yanı gumus yayınlanmıs halıyle ıhlamırlar altnda rekorda

yayın hakkını satın aldı diyor yayınladı demiyor ilk yayınlanan gümüş e ıhlamurlar altında
misal çalıkuşunu rus kanalı başlamadan satın aldı teee ağustos 2013 te ama ilk bölümü 12 ocak 2014 te yayınladı
yani gümüş ve ıhl.altında tutunca çem.gül oya da yayınlanmış diyorum

sen karıstırıyorsun ya ne alaka hangısının yayın hakkı once aldıysa o once baslar

bence yeni rekor kara para askın olur mbc de oyle gozukuyor

sen karıstırıyorsun ya ne alaka hangısının yayın hakkı once aldıysa o once baslar
karıştırmıyorum canım
dediğim gibi satın alınmasıyla yayınlanması bir olmuyor
aynısı 20 dakikada oldu intikam da da çıkar çıkmaz satıldılar ama direkt yayına girmediler
20 dk de intikam da hala mbc ve osn de yayına devam ediyiler

tamam sıraya koyuyor işte ılk aldıgını once yayınlıyor planlı yapılıyor bu ısler ben takıb edıyorum daha sonra tuba kıvan parfum reklamında oynadı yanı sunu demek ustıyorum tuba bu sektordeyken dıger bebeler emzık emıyordu
o yuzden yapılan olumsuz yorumları kaldıramıyoruz

biz de gemişe mazi diyoruz
geçmişe bakarsak sektörün yıldızı sanem çelik,nurgül yeşilçay falan olur
tubanın eskisi kadar reytingi yok son işlerinden de belli
fan desteği ne para ne reyting ediyor artık

yurtdışı başarısından söz eden kim sadece

her dizinin il kbölümlerimeraktan izlenir
ayrıca tubanın en reytingli işi ıhlamurlar altında sonra asi sonra gönülçelen en az izleneni 20 dk yani reytingi düşerek gidiyor
fan desteğinin büyük olması onu zirveye taşımaz ya reytingi yüksek olacak ya da oyunculuk yeteneği takdir edilip ödülleri süpürecek

onların yurt dısı basarısı yokkı ben herkese hakkını verırım gecmıs grcmıdte kalsın ama tubanın bu sektore katkısı cok buyuktur Turkıyede tuba buyukustun gercegı vardır bu kadar

onların yurt dısı basarısı yokkı ben herkese hakkını verırım gecmıs grcmıdte kalsın ama tubanın bu sektore katkısı cok buyuktur Turkıyede tuba buyukustun gercegı vardır bu kadar
tubanın tek başına başardığı bir şey değil bu
ıhlamurlar altında ve gümüş dizilerinin başardığı bir şey ar ortada tubanın etkisiyle olsa bu tüm dizileri ilgiyle izlenirdi

tubanın tek başına başardığı bir şey değil bu
ıhlamurlar altında ve gümüş dizilerinin başardığı bir şey ar ortada tubanın etkisiyle olsa bu tüm dizileri ilgiyle izlenirdi

tum dızıleri ızlenecek dıye bırsey yok ıntıkam yayından kaldırılıyor neydı beren reytıng garantılıydı bunu rwytıng onemlı degıldır 3000 evdekı cıhazlar hıcbırseyı belırleyemez

ekim ayından finali belli olan dizi yayından kaldırılmaz

neyse 3000 denekle kimin izlendiği belli olmuyorsa ıhl.altında ve asinin izlendiğini nasıl söylicez

ayrıca konumuz yurtdışındaki ilgi
tubanın ilk diizleri ıhl.altında ve asi ilgiyle izlendi son işleri gönülçelen ve 20 dk izlenmedi olay bu ka basit
tubanın gölgesinin yetmesi olayı 2009-2010 da kaldı
beren saat,hazal kaya,nebahat çehre gibi isimler de en az tuba kadar iş yapıyor yurtdışında hatta en çok izlenen 5 türk dizisine bakınca (my-fgsn-aşkımemnu-afk-gümüş) o isimler tubanın da önünde