ilk satılanalr gümüş e ıhlamurlar altında kafamızdakileri söylemeyelim lütfenya dısarıya ilk satılan cemberımde gul oya sonra ıhlamurlar altındaydı tubanın bu sektore katkısı cok buyuk ama anlamayanlar var malesef
ilk satılanalr gümüş e ıhlamurlar altında kafamızdakileri söylemeyelim lütfenya dısarıya ilk satılan cemberımde gul oya sonra ıhlamurlar altındaydı tubanın bu sektore katkısı cok buyuk ama anlamayanlar var malesef
ilk satılanalr gümüş e ıhlamurlar altında kafamızdakileri söylemeyelim lütfenayrıca ıhl.altında da Tuba var diye satılmadı
İlk satılan dizi Deli Yürek Kazakistan'a satıldı.ilk satılanalr gümüş e ıhlamurlar altında kafamızdakileri söylemeyelim lütfenayrıca ıhl.altında da Tuba var diye satılmadı
satılıp da başarılı olanalrı söylüyoruzİlk satılan dizi Deli Yürek Kazakistan'a satıldı.
İlk satılan dizi Deli Yürek Kazakistan'a satıldı.
http://www.haberler.com/cemberimde-gul-oya-dizisi-arap-mbc-televizyonunda-haberi/ahaha cemberımde gul oya en ilk satılan dizidır ıdda etme. kanal d sattı tuba dıkkat cektıgı ıcın kanal d ıhlamuralar altındada tubanın olmasını ıstedı mbc dızıyı alınca tuba parladı sonra kanal d ası yı ccektı tuba o dızıylede daha çok parladı gercek budur haberı felan cıkmıstı o donem tubanın sektore ustunlugu bu yuzden bu ıslerı o baslattı butun yapımlar bılıyor bunu
Tamam iştesatılıp da başarılı olanalrı söylüyoruzyoksa deliy ürek de satıldı kurtlar vadisi de
biliyorum o haberihaber http://www.medyafaresi.com/haber/32343/fotogaleri/En-cok-arzulanan-kadin_141784_.html ben demıyorum buyrun
kazakistanda başarılı olmuş sadeceTamam işteYurt dışına ilk satılan ve başarılı olan dizidir Deli Yürek
tamam işte haberlerde hep ıhl.altında ve gümüşün adı armbc ye satılandan bahsedıyoruz ve rekorda ıhlamırlar altındanın mbc gumusu sonradan alıyor dızı mbc de daha cok ızlenıyor tabı
hayır 2007 nın haberı yanı gumus yayınlanmıs halıyle ıhlamırlar altnda rekordatamam işte haberlerde hep ıhl.altında ve gümüşün adı aren çok izlenen de gümüş ilk zamanlar sonradan diğerleri alınıyor .)
yayın hakkını satın aldı diyor yayınladı demiyor ilk yayınlanan gümüş e ıhlamurlar altındaMBC yayın kuruluşu ilk olarak Çemberimde Gül Oya, daha sonra Ihlamurlar Altında ve Gümüş dizilerinin yayın hakkını satın aldı. Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ, Bülent İnal ve Songül Öden'in başrolünde oynadığı bu diziler reyting rekorları kırınca diğer Arap kanalları da Türk dizi pazarına el attı. bunun neresını anlamıyorsun
sen karıstırıyorsun ya ne alaka hangısının yayın hakkı once aldıysa o once baslaryayın hakkını satın aldı diyor yayınladı demiyor ilk yayınlanan gümüş e ıhlamurlar altındamisal çalıkuşunu rus kanalı başlamadan satın aldı teee ağustos 2013 te ama ilk bölümü 12 ocak 2014 te yayınladıyani gümüş ve ıhl.altında tutunca çem.gül oya da yayınlanmış diyorum
karıştırmıyorum canımsen karıstırıyorsun ya ne alaka hangısının yayın hakkı once aldıysa o once baslar
karıştırmıyorum canımdediğim gibi satın alınmasıyla yayınlanması bir olmuyoraynısı 20 dakikada oldu intikam da da çıkar çıkmaz satıldılar ama direkt yayına girmediler20 dk de intikam da hala mbc ve osn de yayına devam ediyiler
biz de gemişe mazi diyoruztamam sıraya koyuyor işte ılk aldıgını once yayınlıyor planlı yapılıyor bu ısler ben takıb edıyorum daha sonra tuba kıvan parfum reklamında oynadı yanı sunu demek ustıyorum tuba bu sektordeyken dıger bebeler emzık emıyorduo yuzden yapılan olumsuz yorumları kaldıramıyoruz
yurtdışı başarısından söz eden kim sadecesanem celık ve nurgulun hangi yurt dısı basarısı var ben herkeısn hakkını verırım kımsenın hakkı bende kalmaz tubanın nasıl reytıngı yok 20 dakıka ılk bolum reytıngelerı ılkerınmı yapma be
biz de gemişe mazi diyoruzgeçmişe bakarsak sektörün yıldızı sanem çelik,nurgül yeşilçay falan olurtubanın eskisi kadar reytingi yok son işlerinden de bellifan desteği ne para ne reyting ediyor artık
tubanın tek başına başardığı bir şey değil buonların yurt dısı basarısı yokkı ben herkese hakkını verırım gecmıs grcmıdte kalsın ama tubanın bu sektore katkısı cok buyuktur Turkıyede tuba buyukustun gercegı vardır bu kadar
tubanın tek başına başardığı bir şey değil buıhlamurlar altında ve gümüş dizilerinin başardığı bir şey ar ortada tubanın etkisiyle olsa bu tüm dizileri ilgiyle izlenirdi
ekim ayından finali belli olan dizi yayından kaldırılmaztum dızıleri ızlenecek dıye bırsey yok ıntıkam yayından kaldırılıyor neydı beren reytıng garantılıydı bunu rwytıng onemlı degıldır 3000 evdekı cıhazlar hıcbırseyı belırleyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?