Fan Kafalar Coştu Bir Kere

sız ne hakla bu insanalrın hesablarını deşıfre edşyorsunuz bunu kalldırırmısınız yonetıcı kımse kaldırıabilirmi heyy

Harbiden onların üstüne bi cızgı atamadın mı
lö niye çizgi atayım çoğu zaten fan sayfası kaldi ki forumda açılan kaç konuda çizgi atılmış
koskoca habertürk,milliyet gazeteleri çizgi atmadan haber yaiyi ben forumda paylaşınca kaç kişi görecek sanki

Arkadaş bız zati tek tuba demiyoruzki engin ve tuba fanları olarak hep engintuba diyoruz ee neyin dersindesins sen açık açık slölee emreyyy

suç la suc artık yasada gecti şikayet etseler site kapanır

Arkadaş bız zati tek tuba demiyoruzki engin ve tuba fanları olarak hep engintuba diyoruz ee neyin dersindesins sen açık açık slölee emreyyy
hiçbir şeyin derdinde değilim
fan sayfalarının twitterda koaprdığı gürültüyle iddaalı dizi olunmuyor
ayrıca mbc kim izleniyorsa onun dizisini satın alır 2011 de ıhlamurlar altında çok izlendiği için asi ve gönülçeleni i aldı
2013 te fgsn çok izlendi aşka sürgün,hatırla sevgili ve bir bulut olsam ı aldı
nebahat çehre ve engin akyürek in son dizileri iyi izlendi diye de kara para aşk ı alıyor olay bu ka basit

suç la suc artık yasada gecti şikayet etseler site kapanır
şu ana ka bişi olmadı

hadi farah neysedetubaya yaptın bu saygısızlıga bir dur de bence

nebahat cehreden nefrett ettircen bak yapma böyle sacmalıklar adam tubanın gölgesı yeter dedi daha kac kere yazayım
🙁

kimseye saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum
reytingleri paylaşmak saygısızlık mı oliyi?

nerde bu reytıngler bakmak istıyorum bende fankafa bah fanları sen daha bunu bılmıyorsun laaa

konuda reytingler yazıyor

tubanın gölgesi yeter dedi de ne zaman dedi onu bir de onu söyle
eskiden olsa o dediğin geçerliydi şimdi değil son 2 dizisi gönülçelen ve 20 dk ; asi ve ıhl.altındanın yarısı ka bile izlenmedi

he yav he o yuzdenmı 20 dakıkayıda aldı mantıklı konus abı ya vallahi yoruldum laf anlatmaktan

he yav he o yuzdenmı 20 dakıkayıda aldı mantıklı konus abı ya vallahi yoruldum laf anlatmaktan
20 dakikayı aldı düşük reytingleri de aldı
ayrıca tubanın gölgesi-adı yeter şeklindeki açıklama 2009 a ait biz 2014 teyiz
ayrıca mbc nin açıklaması bu en çok izlenen dizileri fgsn sonra da gümüş adamlar tabi engin akyürek in olduğu diziyi alacakalr
ayrıca nebahat çehre de bu işte bir marka kadın en çok izlenen 2 türk dizisinde rol almış

yav heheh tuba yok ordakı tuba degıl tuba vasat tuba guzel degıl rahatladınımı bı tarafına kına yag 😡 abi ya bır susunsen acaaba tuba bu dizide olmasaydı satılırmıydı dızı bır dısınsen onı bıle yapamıuorsun baslıgıda korkudan sacma bırşey koymussun mbc sıtesıne tubanın artemadrıd resmini link yapmıştı tıklayınca kara para ask ilk fragman cıkıyordu ahahaha uyu sen uyu ey allahım cahılmısın sen ya
Tubanın yurt dısındakı ününü lütfen tartısmayalım

arap sitelerinde haber olmak çok kolay
ayrca yav he he denecek bişi yok tuba gençlere hitap ediyor ::
ama engin akyürek ve neboşun dizileri genel izleyici tarafından izlenen diziler ve en çok izlenmiş diziler 2009 yılında adam tubanın gölgesi yeter dediğinde yurtdışına daha 10 dizi anca satılmuıştı ve en popülerleri gümüş sonra da ıhlamurlar altındaydı

ya dısarıya ilk satılan cemberımde gul oya sonra ıhlamurlar altındaydı tubanın bu sektore katkısı cok buyuk ama anlamayanlar var malesef arap sıtesı degıl mbc kanalının sıtesı yıne anlamıyorsun