İyi bakalım Kurt Seyid'in en büyük fanı sen olucan o zaman
hayran kitlesi 0-15 yaş arası bir kere o kızınNeden o kız önceden neydi??? Sen ekranda rusuz pala remziyi oyuncu ilan ediyin ya
Yağdırmaz gibi duruyo bakalım nası olucak kasvetli olursa nası dayancangelişi muhteşem umarım beklentilerimize kar yağdırmaz konusu itibarıyla
las vegas demişken seni sümbül ağanın kas vegasına gönderiyorum yanındakini de @Çiğdem- e,
emreye ABD deme o muhteşemide oraya transfer etmişti las vegasın kırsal yörelerinde izleniyor diyordu)
Ben sadece örnek olarak verdim PBS kanalı da ahım şahım bi kanal değil. Sownton Abbey tadında soap opera tadında hergun verirler zor bişey değil ya diyorum halahayır sen büyük kanalları kastettin öyle bir kanala satılmaz dizi çünkü bizde 80 bölüm onlarda 240 bölüm ediyianca senaryosu iyi olursa o satılır ya da küçük kanallardan biri alabilir
de geç reytingler ortadaTuba Büyüküstün'ü karalama konusu olmuş he de geç
Aynen emre karalama yapıyor TubamaTuba Büyüküstün'ü karalama konusu olmuş he de geç
downton abbey emmy e mi golden globe a mı aday oliyi sabun köpüğü değil pekBen sadece örnek olarak verdim PBS kanalı da ahım şahım bi kanal değil. Sownton Abbey tadında soap opera tadında hergun verirler zor bişey değil ya diyorum hala
daha başlamamış dizinin hangi reytingleri ortada ben onu anlamadımde geç reytingler ortada
ben değil reytingler diyor panpaAynen emre karalama yapıyor Tubama
konuyu okudun mu sendaha başlamamış dizinin hangi reytingleri ortada ben onu anlamadım
0hayran kitlesi 0-15 yaş arası bir kere o kızınayrıca burak özçivit in 6.-7. çalılık kuşu mutlaka gelişme vardır
Yağdırmaz gibi duruyo bakalım nası olucak kasvetli olursa nası dayancan
yav he he derim buna anca0
Sanırım ağzında emzikli pala bıyıklı bebekli resimlerle kariştirdin kızın hayranlarini
las vegas demişken seni sümbül ağanın kas vegasına gönderiyorum yanındakini de @Çiğdem- e
Ekli dosyayı görüntüle 33823
burdayım ama yatıyorum artık 🙂🙂🙂
Valla ABD'de de yıl olmuş 2014'ün 3.çeyreği yalan ruzgarı hala devam ediyordownton abbey emmy e mi golden globe a mı aday oliyi sabun köpüğü değil pek
,burdayım ama yatıyorum artık 🙂🙂🙂
@destere
hadi kavga gürültü etmeyin iyi geceler sizlere yarın 12 kalkarım
siz felix e şey ederken iyi demiilgilendiğin resimlerle fark-ı emre dedirtiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?