Family Guy'da Üzücü Olay !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,723
Puanı
1,061
Family Guy'da üzücü bir olay yaşandı. 1999 yılından beri yayında olan Family Guy'da üzücü bir ayrılık yaşandı ve seyirciler bu duruma oldukça üzüldü.
Dizide yer alan Brian isimli köpek Pazar günü yayınlanan bölümünde araba çarpması sonucu öldü. Sahipleri olan Peter, Lois, Meg, Chris ve Stewie ise ölen köpeklerinin ardından büyük üzüntü duyup, gözyaşlarına boğuldular.
Brian'ın son sözleri ise ''Bana harika bir hayat bahşettiniz, hepinizi seviyorum'' oldu. Bu durum tüm izleyicileri için büyük bir şok etkisi yarattı.​

Son düzenleme:
Yabancı Dizi Haberleri bölümüne taşıyorum. :)

Dizinin fanlarından çok büyük tepki var. Dizi için çok önemli bir karakterdi. Niye kıydılar anlamadım. :)

Evet malesef öldü, pazartesi izlediğimde şoka girdim resmen.

Brian dizinin en önemli karakteriydi. İlla biri ölecekse Meg ölseydi bari. :F

Ama çoğu kişi geri döneceğini düşünüyo ben de umutluyum...

:D Dede beyin ruhu mu gelecek nasıl olacak o. :D

Diziyi izlemiyosun sanırım. Stewie'nin zaman makinası vardı ama bu bölüm parçalamıştı makinayı onun için brian'ı geri getirmeye çalıştı ama getiremedi.

Eğer stewie makinayı tekrar yapmayı başarırsa geri getirecektir. :):) Böyle olacak. :)))))))

Diziyi izlemiyosun sanırım. Stewie'nin zaman makinası vardı ama bu bölüm parçalamıştı makinayı onun için brian'ı geri getirmeye çalıştı ama getiremedi.

Eğer stewie makinayı tekrar yapmayı başarırsa geri getirecektir. :):) Böyle olacak. :)))))))
Evet haberde o zaman makinesinden bahsediliyordu. Yok hayır izlemiyorum ama eğer öyle bir şeyi tekrardan düzenleyip hayata geçirirse dönme ihtimali olabilir. :)