Falling Skies 4.Sezon Tarihi ve Fragmanı

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
TNT'nin yaz aylarinda ekrana getirdiği, yapımcılıgını Steven Spielberg'ün üstlendiği bilim-kurgu dizisi olan "Falling Skies"ın 4.sezon tarihi belli olmuşken birde fragman yayınlandi.

TNT'nin yaptiği açıklamaya göre Falling Skies 22 Haziran akşamı 4.sezonuyla ekranlarda boy göstermeye devam edecek.

İşte O Fragman;

Bildiğim kadariyla forumda bir tek @BesaleT izliyor ???
@Çiğdem- sen de izliyormuydun:X

Bu arada 4.sezon sanki 3.sezona göre daha iyi :X
yok bu diziden haberim yoktu benim 😵😵😵 fantastik ve bilim kurgu yönü varmış daha önce nasıl fark etmedim ama 4.sezona kadar gelmiş başlayamam sanırım 😳😳😳

Bu diziyi mi bunu ben izlemiyorum ya. :D
Niye aklımda öyle kaldın yaa (b) 3.sezonun sıkıcılıgını birisiyle konuşmuştum ama kimle(b)

bir bakarım güzelse 1 aya sezonları bitiririm :kiki::kiki: senin süpernaturalın yan dizisinden haberin varmı süpernatural tribes'ten büyük bir heyecanla bekliyorum :Z:Z:Z
Evet onun haberlerini takip ediyorum:X Cast çalişmalari başladi. PLL'den Arrow'dan hatta TVD'den Elijah'ın ölen kardeşi Kol'da var :X Haberler net kesinleşssin haberini açarim zaten:X

Niye aklımda öyle kaldın yaa (b) 3.sezonun sıkıcılıgını birisiyle konuşmuştum ama kimle(b)

Evet onun haberlerini takip ediyorum:X Cast çalişmalari başladi. PLL'den Arrow'dan hatta TVD'den Elijah'ın ölen kardeşi Kol'da var :X Haberler net kesinleşssin haberini açarim zaten:X
arrowunda yan dizisi geliyor arrowda olan roy kararakteri başrol olucakmış galiba 2015 te çok iddalı diziler geliyor :Z:Z

yok tamamen ayrılmış o yapımlardan kendisi istemiş ayrılmayı kol geri dönücek derken oda
spn yan dizisinden başrol almış dii klausla eljiaha kaldı :F
Evet Kol spn spin-off'ta :X Hatta geçenlerde TT olmuştu TR'de bile:X
Rebekah 😱 Ekranlardan ayrılmaması gerekn isim güzellikti:T