Fahriye Evcen'e Kerem Çatay Ayarı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1411226897.jpg

Kurt Seyit ve Şura'nın Mürvet'i Fahriye Evcen son dönemlerde yaptığı kapsrsli hareketlerle gündeme geliyordu ve buna bir son verildi.

İlk önce Kıvanç Tatlıtuğ'u 3 saat bekletmesiyle Kıvanç'ın seti terk etmesi daha sonra yönetmen Hilal Saral'ı çileden çıkartıp yönetmenin seti bırakması, dizinin Şurası Farah Zeynep Abdullah'ı sinirlendirmesi ve dizide Güzide karakterini canlandıran Elçin Sangu'yu ağlatması gibi sorunlu oyuncu haberleri gündemde büyük yer edinmişti.
Bu duruma yapımcı Kerem Çatay'dan bir uyarı geldi ve Fahriye Evcen her şey için başta yönetmen Hilal Saral olmak üzere özür diledi.
Sette yaşattığı soğuk rüzgarlara son vermek için atılan adım işe yarayacak gibi görünüyor.

Kurt Seyit ve Şura setiyle ile ilgili haberler gerçekten sıkıcı hal almaya başladı.

Şiştim ha. Zaten diziden hıncımı alamadım daha parmağım çok ağrıyor.

Fahriye Evcen'e de iyi yapıştırdılar bu kavgacı, her sette sorun çıkarır etiketini..
bence haksız yani. tamam oynculuğunu pek sevmem ama kadına gereksiz sataşıyolar sanki

Bu da yapılan haberlerin doğru olduğunu gösteriyor. Ama işe yaramaz huylu huyundan vaz geçmez.