Fahriye Evcen'den Yaşlı Teyze'ye Sert Tepki!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Bugüne kadar Yaprak Dökümü, Veda ve son olarak da Çalıkuşu dizileriyle karşımıza çıkan sevilen oyuncu Fahriye Evcen'den beklenmeyen bir davranış geldi.

Bebek'te bir cafede oturan Fahriye Evcen'in yanına gelen bir yaşlı kadın yardım istedi ancak Fahriye Evcen'den beklenmeyen bir tepki geldi ve yaşlı kadını azarlayarak kovdu.

Yaşlı kadın ise ''Şöhret olmuş ancak insan olamamış, Allah kimseyi bunların eline düşürmesin'' tepkisinde bulundu.

thumbnail_1401042017.jpg

Fahriye hakkında hep bu tarz haberler çıkıyor
Kendini beğenmiş bir havası var zaten sevmiyorum Fahriye'yi

Ne oldum dememeli ne olacam demeli. Yarın belki aynısı başına gelecek farkında değil. Para vermiyorsan niye azarliyorsun yok de gönder.

Bu neyin havasında anlamadım, yarın öbür gün dizi teklifi gelmese bitersin, unutulursun. Nefret ediyorum şöyle insanlardan.

Çok kızdım kendisine normalde severdim kendisini gölge düşürdü bu tavrı.

Hepte zaten aynı şeyler...
Belki de kadın bazı şeyler söyledi ve fahriye de dayanamadı...Yolda genellikle çeviriyorlar ve sülük gibi yapışıyorlar eli ayağı tutan kişiler...İsteseler çalışıp para kazaznabilirler ama milleti keriz yerine koyup söğüşlüyorlar.Fahriye haklı olabilir...

Belki de kadın bazı şeyler söyledi ve fahriye de dayanamadı...Yolda genellikle çeviriyorlar ve sülük gibi yapışıyorlar eli ayağı tutan kişiler...İsteseler çalışıp para kazaznabilirler ama milleti keriz yerine koyup söğüşlüyorlar.Fahriye haklı olabilir...
Haklı olabilirsin. :D

Haklı olabilirsin. :D
Yok bazı insanların eli ayağı kopmuş ki(allah onlara yardım etsin)onlara sözüm yok ama bazı kişilerin eli ayapı tutuyor resimdeki kadın gibi (gördüğüm kadarıyla)ama onlarda bu durumdalar yani çalışabilirsin iş mi bulamıyorsun temizlik yap bul bi iş yani...Bazıları da çocuklarını kullanıyorlar en sinirlendiğim kişiler de onlar:(

Bu neyin havasında anlamadım, yarın öbür gün dizi teklifi gelmese bitersin, unutulursun. Nefret ediyorum şöyle insanlardan.
Ahlaksızlık ve terbiyesizliğin diz boyu ağzını açmadan birşey söylemesen bile kadıncağız gider elbet bu nasıl bir pişkinlik bilemedim Allah bildiği gibi yapsın ünlüyüm havaalrında umarım o da birine muhtaç kalırr!!

Tam Muhalefet:D

Tabi orda ne yaşandı bilinmez ama Fahriyede ünlü ve populer biri olduğu için,attıkları her adımın haber olduğunu bildiği için davranışlarına da dikkat etmeli.

Belki çok osrar etmesi üzerine bu şekilde davranmıştır kesin yargılamak bencede olmaz.:)