Fahriye Evcen'den 'Çalıkuşu' Setinden Cevap Geldi!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Yeni sezonda TIMS Productions imzalı 'Çalıkuşu' adlı dizi projesinde Burak Özçivit ile birlikte başrolü paylaşacak olan Fahriye Evcen, bugün kendisi hakkında çıkan asılsız iddialara cevap verdi.

Çağan Irmak ve Doğan Ümit Karaca'nın yönetmen koltuğuna oturduğu ve Eylül'ün ikinci haftasında Kanal D'de ekrana gelmesi beklenen 'Çalıkuşu' dizisinde iddialara göre Fahriye Evcen, makyajı beğenmediği için makyöz ile sert bir tartışma yaşadı. Makyöz de karşılık verince tartışma büyüdü ve Evcen sinir krizi geçirerek seti terk etti.

3 saat dinlendikten sonra tekrardan sete geri dönen Fahriye Evcen, ışıkçıyla kavga ederek yine huzursuzluk yaşattı. Ancak tüm bu olayların büyük bir yalandan oluştuğu, sette asla böyle bir şeyin yaşanmadığını Fahriye Evcen bu fotoğrafıyla birlikte Instagram'da paylaştı.

HNRajvYeBlAy5jrj1iHorF99.jpg

1FE_fahriyyyy.jpg

Ben de Habertürk'te okumuştum sette huzursuzluk çıkardığını. Yalan olduğuna sevindim. :)

fehriye evcen bunu yaparmı bilememki bence yapmaz haber yalan sa iyidir ona bunlar hiç yakışmıyor

la bu ne işşşşşşşşşşş....burak özçivit kamuran rolüne nasıl uydurmuşlarrrrrrrrrrr....bu romanı da katlettiler yineeeee.....ayrıcana bu dizi hangi yüzyılda çekilcek bilen varmı....yani romanın yazıldığı tarihtemi geçcek..yoksa bu yıllardamı....bilenler bi haşırtlayıvesin bu yoruma...:ok: :5: :T :hosgeldin::ok: sondaki iki kez çıktı piyasaya idare edin gareeeeeeeeee...

hızlı gonzales post: 1430763' Alıntı:
la bu ne işşşşşşşşşşş....burak özçivit kamuran rolüne nasıl uydurmuşlarrrrrrrrrrr....bu romanı da katlettiler yineeeee.....ayrıcana bu dizi hangi yüzyılda çekilcek bilen varmı....yani romanın yazıldığı tarihtemi geçcek..yoksa bu yıllardamı....bilenler bi haşırtlayıvesin bu yoruma...:ok: :5: :T :hosgeldin::ok: sondaki iki kez çıktı piyasaya idare edin gareeeeeeeeee...

Romanın yazıldığı tarihte. :)

offffffffffff....bu mesajı yazan klavyen toz toprak görmesinnnn....izlenir bu dizi o zaman...malkoçoğlunuda arada kaynatcaz garriiiii...bide kanal d de yayınlanmayacak dede gözlerimiz bayram etsinnn...:ok:

"Bu haberin yalan olmasına sevindim":F:F "Bu haberin doğru olmadiğina sevindim":F Ne diyecekti evet yaptım mi diyecekti:X