- Reaksiyon puanı
- 2,354
- Puanı
- 809
Yeni yayın döneminde Kanal D'nin "Çalıkuşu" isimli dizi projesinde 'Feride' karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, Mahsun Kırmızgül hakkında açıklamalarda bulundu.
Mahsun Kırmızıgül'ün Fahriye Evcen'e "Only You/Always" isimli kore filminin Türk versiyonunda oynatması için teklifte bulunduğu ve Fahriye Evcen'in bağlı olduğu Acans Entertainment Fahriye'nin bu filmde oynamasını kabul etmedi.
Bu harekete çok kızan ve asla herhangi bir projesinde Fahriye Evcen'e rol vermeyeceğini, hatta o ajansta bulunan hiç kimseye rol vermeyeceğini söyleyen Kırmızıgül, bu sözleriyle Fahriye Evcen'i kızdırdı.
İşte Fahriye Evcen'in durumla ilgili açıklaması:
Ve daha sonra sözlerine bu açıklamayla devam etti:
Mahsun Kırmızıgül'ün Fahriye Evcen'e "Only You/Always" isimli kore filminin Türk versiyonunda oynatması için teklifte bulunduğu ve Fahriye Evcen'in bağlı olduğu Acans Entertainment Fahriye'nin bu filmde oynamasını kabul etmedi.
Bu harekete çok kızan ve asla herhangi bir projesinde Fahriye Evcen'e rol vermeyeceğini, hatta o ajansta bulunan hiç kimseye rol vermeyeceğini söyleyen Kırmızıgül, bu sözleriyle Fahriye Evcen'i kızdırdı.
İşte Fahriye Evcen'in durumla ilgili açıklaması:
“Biz Mahsun Bey’le sinema filmi için iki kez görüştük. Bana hikayeyi anlattı ve ben de ‘Güzel hikaye tabii ki olmak isterim’ dedim. Görüşmeye gittiğimiz zaman bir dizi projem olduğunu ve tarihlerin belli olmadığını söyledim. Dizi kesinleşince, filmle tarihleri çakıştı ve ben olmayacağımı söyledim. Söylendiği gibi bir anlaşma imzalanmadı, sadece konuşuldu”
Ve daha sonra sözlerine bu açıklamayla devam etti:
“Sanırım Mahsun Bey çok sinirlenmiş, kendi kendine coşmuş. Bırakın imza atmayı, projenin adını bile bilmiyorum. Bana ambargoyu anlarım ama bağlı bulunduğum ajanstaki tüm oyunculara kapılarını kapatması çok yanlış. Haberi okuyunca çok güldüm. Beni hiçbir projesinde oynatmayacakmış. Bakalım ben oynamak isteyecek miyim? Ama çok ısrar ederse düşünürüm”