Fahriye Evcen Burak Özçivit ile Sevişmeyi Reddetti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,712
Puanı
1,060

3 Ağustos'ta çekimlerine başlanacak olan başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in paylaşacağı "Sade Aşk" filmi yılın iddialı filmleri arasında gösteriliyor.

Filmin senaryosunu Çeşme'de tatildeyken okuyan Fahriye Evcen, senaryoda 3 sevişme sahnesi olduğu görünce o sahnelerin üzerini çizip yapımcıya geri yolladı.

Aynı zamanda sevgilisi olan Burak Özçivit'le filmde sevişmeyi reddeden Fahriye Evcen'in isteği üzerine o sahneler filmden çıkartıldı.

Fahriye Evcen'e %100 hak veriyorum. Bunlarda insanları çok sıkıştırıyor.

Basliga bak

Sevisseydi gisede iyi gidebilirdi simdi bilemiyorum.

tebrik ediyorum ne dicem başka

ayy bizim milletimizde ne meraklı çoluk çocuk toplanıp milletin ytak odalarını izlemeye
kurtlar vadisinde öpüşme sahnesi bile yok iştee farkımız
ayol onu mu dedim ben bak kız burak ı bulmuş da reddediyor sen olsan ne derdin

tebrik ediyorum ne dicem başka

ayy bizim milletimizde ne meraklı çoluk çocuk toplanıp milletin ytak odalarını izlemeye
kurtlar vadisinde öpüşme sahnesi bile yok iştee farkımız
o yuzden kvpyi izlemiyorum ben yatak sahneleri seviyorum

Birisi plajda Burak'ı tanımaz sevgilisi 3 sevişme sahnesinden 1'ini bile kabul etmez, ödül töreninde anası yaşında kadın Burak'a sarılmak için havalarada tepinir

Bu çocukta bişey var

Birisi plajda Burak'ı tanımaz sevgilisi 3 sevişme sahnesinden 1'ini bile kabul etmez, ödül töreninde anası yaşında kadın Burak'a sarılmak için havalarada tepinir

Bu çocukta bişey var
hahahah Adamda oyle bisey var gercektende.cok üzülüyorum ben bu adama be sen simdi boyle yazinca dahada üzüldüm.

Özcan ile yapmıştı sevgiliyken Burak'ın nesi var.
Kendini tutamayacağından mı korktu acaba.