Fahriye Evcen Burak Özçivit ile Sevişmeyi Reddetti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,712
Puanı
1,060
thumbnail_1406199382.jpg

3 Ağustos'ta çekimlerine başlanacak olan başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in paylaşacağı "Sade Aşk" filmi yılın iddialı filmleri arasında gösteriliyor.

Filmin senaryosunu Çeşme'de tatildeyken okuyan Fahriye Evcen, senaryoda 3 sevişme sahnesi olduğu görünce o sahnelerin üzerini çizip yapımcıya geri yolladı.

Aynı zamanda sevgilisi olan Burak Özçivit'le filmde sevişmeyi reddeden Fahriye Evcen'in isteği üzerine o sahneler filmden çıkartıldı.

Fahriye Evcen'e %100 hak veriyorum. Bunlarda insanları çok sıkıştırıyor.

Basliga bak :A
Sevisseydi gisede iyi gidebilirdi simdi bilemiyorum.

tebrik ediyorum ne dicem başka :kiki::kiki:
ayy bizim milletimizde ne meraklı çoluk çocuk toplanıp milletin ytak odalarını izlemeye
kurtlar vadisinde öpüşme sahnesi bile yok iştee farkımız :Z:Z
o yuzden kvpyi izlemiyorum ben yatak sahneleri seviyorum :A

Birisi plajda Burak'ı tanımaz sevgilisi 3 sevişme sahnesinden 1'ini bile kabul etmez, ödül töreninde anası yaşında kadın Burak'a sarılmak için havalarada tepinir:F

Bu çocukta bişey var :F:F

Birisi plajda Burak'ı tanımaz sevgilisi 3 sevişme sahnesinden 1'ini bile kabul etmez, ödül töreninde anası yaşında kadın Burak'a sarılmak için havalarada tepinir:F

Bu çocukta bişey var :F:F
hahahah Adamda oyle bisey var gercektende.cok üzülüyorum ben bu adama be sen simdi boyle yazinca dahada üzüldüm.

Özcan ile yapmıştı sevgiliyken Burak'ın nesi var.:A Kendini tutamayacağından mı korktu acaba.:F