Fahriye Evcen Bölüm Başı Ne Kadar Alıyor !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
[h=3]VEDA dizisinin başrollerden biri olan Fahriye Evcen, oyunculuğu ve yeni imajıyla yeni sezonda kendinden çok söz ettireceğini ilk bölümdeki oyunculuğuyla gösterdi.[/h] Bu sezon en çok kazanan oyuncular listesine girmeye aday olan Evcen bölüm başına 30 Bin TL alıyor.. Konağın beslemesi Mehpare rolüyle izleyiciden tam not alan Evcen, Mehmet Aslantuğ'la oynuyor.

Çok hakediyor bu rakami.. Muhtesem oyunculuk sergiliyor Fahriye..

geçen senede başka diziye başlarken fahriye ne kadar aldıgı ileilgili haber yapıld. dizinin tutması için daha iyi haber taktiği bulunmalı

geçen senede başka diziye başlarken fahriye ne kadar aldıgı ileilgili haber yapıld. dizinin tutması için daha iyi haber taktiği bulunmalı

Ama dizi tutmamisti maalesef beyazsoy

- - - Ekleme - - -

Ama dizi tutmamisti maalesef beyazsoy

2.bölümü daha yayinlandi dizinin. Kaldi ki dizi A/B'de en çok izlenen 2.dizi oldu..

Gelecek haftalarda akibeti belli olur

Yalancı Bahar'da aynı şekildeydi, yanılmıyorsam 9. bölümde final yaptı. :)

evcen az bile alıyor .. ben olsam sırf güzelliğine 50 bin verirdim oyunculukta 50 bin ettimi 100 bin asıl bölüm başı alması gerekn miktar budur ..

yalancu baharda ne haberler geliyordu yok fahriye 50 bin alıyor cansel elçin 25 bin diye cansel ben oynamıyorum o oynasın demişte demiş. ne geyik döndü bu konu hakkında. yine aynı haberler. darsalin dediği gibi bu dizilere zarar verir miletin gıpta damarını tahrik edip kin duymasına neden oluyor. kim bir hafata 30 bin alıyor. bu paralar konuşurken dikakt etmek lazım

Zaten bu rakamlarda dogruluk niteligini tasimiyor bence.. Kaldi ki, kimin ne kadar kazandigi da hiç kimseyi ilgilendirmez. :)