tweet atan kişi sayısı da ölçülüyorTwitter'da bir kişi 100 tweet atıyor pek sağlıklı sonuçlar vermez orası bence.
tweet atan kişi sayısı da ölçülüyorTwitter'da bir kişi 100 tweet atıyor pek sağlıklı sonuçlar vermez orası bence.
O zaman sorun yok.tweet atan kişi sayısı da ölçülüyor
evet dirilişi 5e katlamışız kişi sayısındaO zaman sorun yok.
Fake hesapları da kontrol ediyorlar mı peki.evet dirilişi 5e katlamışız kişi sayısında
ayol 400 milyon izleyicili dizinin devamı tek nefesiyle tt olurFake hesapları da kontrol ediyorlar mı peki.
Ayrıca Allah aşkına dizi izlerken TT olalım diye gayret eden kitlenin yaş ortalaması kaç.Başarı değil bu.
Beren'nin reytingi var o reytingle Kösem'e katılacak ve 2 kat artacak reytingler.desterecim ben berenin o kadar rating getireceğini düşünmüyorum canım
bir yere kadar doğru söylüyorsun ama beren fatmagülün suçu ne den sonra intikam
dizisi o kadar izlenilmedi berenin rating getireceğini düşünmüyorum ben
Beren'nin reytingi var o reytingle Kösem'e katılacak ve 2 kat artacak reytingler.İşte o zaman KVP düşünsün.
Çok kesin konuşuyorsun geçende Vadi tüm guruplarda 1.olacak diyordun.berenin ratingi varda intikam iyi başlamasıan rağmen düştü tamam beren
iyi bir oyuncu ama ben köseme katkı sağlayacğaını düşünmüyorum
Çok kesin konuşuyorsun geçende Vadi tüm guruplarda 1.olacak diyordun.
o gün kesin konuşmuştun şimdi mesajlarını gösterme bana.evet dedim ama totalde birinci olduk birinide olsa bildim demi
kesin konuşmuyorum sadece düşüncemi söyledim ben
o gün kesin konuşmuştun şimdi mesajlarını gösterme bana.
O kesin konuşmak olmuyor mu?kesin konuşmadım ama ya sadece 1.oluruz dedim ben
O kesin konuşmak olmuyor mu?Üst üste 3 kez 1.ci olacağız demiştin.
Hey Allahım ya.şimdi yorumumu unuttumda 1.olur dedim evet ama kesin konuşsaydım
kesinlikle 1.olur derdim ben
Kaldı da yani kimse pek kullanmıyor sosyal medya olarakkaldı ya nereye gitti facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?