facebook savaşları çıktı!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
dün beren saatin faceookdan ani arışları ve şike iddiasını yazmıştık beren saatin facebook sayfası 300 binden iki ay içinden birden 1.5 milyona ulaşmıştı. bugünde tuba büyüküstünün facebookkunda ciddi artış oldu. yalnız facedeki en büyük tuba büyüküstün sayfasını tubanın fanları yönetiyorlar. sanırım tubanın fanları artış öyle olmaz böyle olur diyerek beren saaate gönderme yapmış gibiler
ngy6py.jpg

33xagwz.jpg
15naazm.jpg

Son düzenleme:
beren tubayı her türlü geçer ayak oyunlarına gerek yok berenin kalitesi var güzelliği var 6 yıldır hep zirvede .. tuba kim tanımıyorum :))

yastıksız dizi çekemez bak tuba yastıksız çekim yaptı hamile kaldı kazayla evlenmek zorunda kaldı yastık şart :))))

konu beren olunca seviye kalmıyor sende destere. :))))))) özel hayata girmeyelim pek karlı alan değil beren için :))))))))))))))

konu beren olunca seviye kalmıyor sende destere. :))))))) özel hayata girmeyelim pek karlı alan değil beren için :))))))))))))))

ben seviyemden memnunum özele girmedim genel konuştum :)) dizilerde yastık şart:)) saylak nasıl tubayı kaptı sanıyorsun :))

ben seviyemden memnunum özele girmedim genel konuştum :)) dizilerde yastık şart:)) saylak nasıl tubayı kaptı sanıyorsun :))

özele girdin destere .. onur saylakla tubanın gönülçelende yada aside yastıklı hiç sahnesi yok hatta hatrladıgım kadarıyla öpüüşme sahnesi bile yok.

özele girdin destere .. onur saylakla tubanın gönülçelende yada aside yastıklı hiç sahnesi yok hatta hatrladıgım kadarıyla öpüüşme sahnesi bile yok.

cansel elçinle vardı böyle sahneleri bülent inallada vardı böyle sahneler, saylakla çekim dışı çekim yapmıştır :))