Fabrika Yapım'dan Yeni Dijital Dizi: 'Orta Kafa Aşk'

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
1615633376394.jpeg

4N1K serisi ve Hizmetçiler dizisinin yapımcılığını üstlenen Fabrika Yapım'dan dijital bir dizi geliyor.

Başrollerinde Cengiz Bozkurt, Engin Hepileri, Su Kutlu ve Can Sipahi'nin yer aldığı, senaryosunu Zeki Enes Akkan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Can Evrenol'un oturduğu, Fabrika Yapım ve Circus ortaklığında hayata geçirilen dizi "The Match" isimli Norveç formatından uyarlandı.

Çekimleri bugün başlayan dizi, Semih’in hayatının Selin’li bölümüne ve bu dönemin sıradan görünen detaylarına izleyicinin bir maç tadında şahitlik edeceği bir hikaye olacak.

Orta Kafa Aşk, yakında izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Dizi Doktoru

Sır gibi hazırlanmış resmen dizi. Başrolleri iyi dijital deyince de bir olumlu yaklaştım da Fabrika Yapım olunca korkmuyor da değilim. (Gerçi doğru düzgün hiçbir işlerini izlemedim ama. :A) Umarım ortaya güzel bir iş çıkar.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: NES and Gizmen
Sır gibi hazırlanmış resmen dizi. Başrolleri iyi dijital deyince de bir olumlu yaklaştım da Fabrika Yapım olunca korkmuyor da değilim. (Gerçi doğru düzgün hiçbir işlerini izlemedim ama. :A) Umarım ortaya güzel bir iş çıkar.
Korkma be kötü bir yapım değil :A

Konusu ilginçmiş ekip de iyi. Yapım şirketi kötü olsa da dikkate değer bir iş çıkabilir sanki.

IMDb'den alıntı:
"20'li yaşlarda sıradan sorunlarla uğraşan Stian'ın hayatı iki spor spikeri tarafından izleyicilere anlatılmaktadır."

Konusu ilginçmiş ekip de iyi. Yapım şirketi kötü olsa da dikkate değer bir iş çıkabilir sanki.

IMDb'den alıntı:
Ekledim konusunu meğer Dizi Doktoru'nda altta yazıyormuş. :A Fotoğraf altına paragraf koymuşlar yine görmemişim. :F

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Konusunu görmek lazım ama uyarlamaysa şans verebilirim.