''Fabrika Kızı'' Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1431904198.jpg

Show TV'de yayınlanacak olan Fabrika Kızı dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Senaristliğini "Kavak Yelleri" ve "Güneşi Beklerken" gibi yapımlar ile tanınan Gökhan Horzum üstleneceği, yönetmenlik koltuğunda en son "Roman Havası" dizisinde görev alan Hakan Aslan'ın oturacağı dizinin kadın başrol oyuncusu, Küçük Kadınlar ve Benim İçin Üzülme dizilerinde rol alan Fulya Zenginer olacak.

Oyuncu kadrosunda Reaksiyon ve son olarak Serçe Sarayı'nda Ramazan olarak izlediğimiz İsmail Demirci'nin de yer alacağı dizinin Haziran veya Temmuz ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Çok başarılı bir seçim olmuş.
Fulya Zenginer'in "Baba Benim İçin Üzülme" repliği vardı çok iyiydi :))

fulya fena tercih değil ama ezik kız tipi yada atarli kız tipinin üzerine çıkmalı

Son düzenleme:
Küçük Kadınlar Tövbeler Tövbesi gibi dizilerde izlemiştim. İlk başta itici gelmiş ama sonra ortalamanın üstünde oyunculuğu ile sempatimi kazandı. Bu dizisinde de başarılar. :D Ama ben izlemem galiba.

Onu Niyazi'ye dememiş miydi "Niyazi benim için üzülme" diye, çok duygusaldı o sahne. :D

Fulya'yı bir ayrı severim iyi olmuş, hayırlı olsun. :)
Niyazi daha sonra demiş olabilir :) benim bahsettiğim bir fragmanda geçiyordu.Hatta ilk tanıtımlardaydı, sana göstermek için baya aradım bulamadım kaldırılmış olabilir :)
Rüçhan Çalışkur,Bukeyi köyünden alıyordu kendi memleketine götürmek için ve "kızımizi gelunimizi de alıp gideceğiz buralardan" diyordu :D
işte o fragmanda Buke'nin :
"Baba Benim İçin Üzülme" deyişi vardı, ilk gördüğümde baya içlenmiştim 20 -30 kere izlemiştim herhalde :( (daha fazla da olabilir :) )

o geldi aklıma bak yarım saattir arıyorum bulamadım o fragmanı :D