Fırat Çelik,Firuze Dizisinde 3-4 Hafta Yok

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,745
Puanı
1,060
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Fırat Çelik yeni dizisi Fİruze'nin setine 3-4 hafta uğramayacak.

Nedeni ise senaryoda kaza yapacak olmasıymış.
Dizide zengin bir genci canlandıran Çelik senaryo gereği birkaç bölüm komada kalacak oyuncunun önümüzdeki bölümlerde rolü yok denecek kadar az olacakmış.
150c53c49a223c06a4d2923aaf5afaa2.jpeg

Dizi Sosyal Medya'da çok beğenildi ama isteneni veremedi umarım artış yakalar. :) . Lakin benim hiç umudum yok Dizi'den. :) .

Haluk Piyes & Ceren Hindistan ağırlıklı sahneler bizi bekliyor o zaman. Ben Haluk Piyes ve Ceren Hindistan'ı çok yakıştırdım. Onların aşklarının dizide aktarılmasını çok istiyorum. Çünkü çok masum bir aşkları vardı ama o aşkı daha yaşayamadan bitirdiler. Tabii bu hemen olacak bir şey değil ama zamanla onların aşk yaşayacağına eminim. :bhr:

Ceyda Ateş'de şimdi Fırat Çelik'in canlandırdığı Oğuz karakterine aşık ama ben ona ilerleyen bölümlerde bir partner gelmesini istiyorum. Hatta bu Yusuf Akgün olsa hiç fena olmaz. @Fks14 @Forumdash @denizz19 :X

Kazayi yapti zaten, bu direk spoiler ve tüyo vermek olmus @xemrexxx :A
Anlasilan artik birkac bölüm Ceren vs Ceyda görecegiz :D @dizi kolik
Ceyda'mı çok gösterirler umarım. İlk bölümde bir elin beş parmağını geçmez sahnesi. :T:

Ceren zaten neredeyse her sahnede var. :X

Aynen Firuze-Demir aşkı masum bir şekilde tam başlıyordu ne güzel.

Aman görünmesin Ceyda @dizi kolik hep kötü hep kötü. Ceren'imin yüzü eksik olmasın ekrandan :)

Aynen Firuze-Demir aşkı masum bir şekilde tam başlıyordu ne güzel.

Aman görünmesin Ceyda @dizi kolik hep kötü hep kötü. Ceren'imin yüzü eksik olmasın ekrandan :)
Ceyda'mın karakteri kötü de olsa görünsün. Ben çok seviyorum onu. :love1:

Yusuf Akgün Beni Böyle Sev de gayet iyi zaten gelmesin bence. :D
Konuk oyuncu değil miydi o? (b)

Ayrıca Ceyda ile yeniden partner olacaksa neden dönmesin, dönsün tabi? :X

Dizi icin bu kadar olumsuz bakmayin bence. Evet, reytingleri kötü geldi ve bu iyiye isaret degil, ama dizi gerek isleyis tarzi, gerek oyuncular olarak iyi bir denklem olusturmus. Ben dizinin sadece yanlis bir gün kurbani olmasindan korkuyorum.

Diziden hiç bir şey anlamadım her şey oldu bitti oldu ilk bölüm.Biraz kötü oynuyor zaten ben beğenmiyorum bunuda bu diziye devam edemem.:D