Fırat Çelik 20 Dakika'da

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
70f_f9e7b.jpg

Tuba Büyüküstün,İlker Aksum ve Barış Falay'ın başrollerinde olduğu 20 Dakika dizisine en son Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde yer alan Fırat Çelik'de dahil oldu.Fırat Çelik dizide önemli rollerden birisinde yer alacak ve Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Melek karakterine yardım edecek

Son zamanların en iddialı kadrosu oluştu. Şu an kadro itibariyle en iddialı dizilerden biri olarak gözüküyor...

Katılıyorum Ay Yapım ve Star Tv bu diziye çok önem veriyor ve büyük bir hassasiyetle çalışıyorlar ki kadroya ilerleyen bölümlerde çok ünlü konuk oyuncularda dahil olacakmış.

Bence dizinin tutması için hiç bir sebep yok. Kadro güçlü, günü iyi, kanalı muhteşem :D

İddialı kadro derken? O kadar da abartmaya gerek yok. Kadro yavan halâ. Bu kadroyla bu iş olmaz. Tabi bu kadarla yetinmezler herhalde. Birilerini daha ekleyeceklerdir.

Son düzenleme:
Fırat Çelik'i kim ya? Rol yeteneği yok safi dublaj.Yakişikli değil ekran yuzu olsa gam yemicem."Ne ne e ne bu adam kim" böyle kekledim sinirden işte.Şu adamı alın ekranlardan.

bir kişini izlenmesi için iyi oyuncu olması gerekmiyor manken olabilir-senaryo iyi olabilir-diğer oyuncular onun açığını kapayabilir

kadro her gittikçe gücüne güç katıyor zaten ilker aksum başrole gelişiyle kadro iki kat güzellşmişti

fırat çelik ise dahada güç katmış ..

anlamadığım fırat çeliğin neden hala başrollerde oynamaması

oyuncu olarakta, tip olarakta bir necatiyi bir çağatayı cebinden çıkarır misket gibi oynar..