<< FİNAL >> FavoriForumum 2.Haxball Turnuvası! l Kazanan: Cenation

takas, Haxball'da devam etmek istiyor. Bu gibi durumlarda ne yapılıyor bilmiyorum kararı kaan955'e bırakıyorum.

takas, Haxball'da devam etmek istiyor. Bu gibi durumlarda ne yapılıyor bilmiyorum kararı kaan955'e bırakıyorum.

Forumda banlanan bir kişi, yeni bir üyelik alamıyor diye biliyorum, haliyle mesajlaşma gibi bir şansımız olamayacak, danger ua gibi oda yarışmada elenenler arasında yerini aldı ne yazık ki, bu kararı verirken olumlu bir cevap veren kişinin olmamasıda bu kararda etken
Bir daha ki yarışmalara artık..

Danger uA banlı olduğu için hükmen yenik sayıldıysa aynısı mı olacak takas'a da ?

Danger uA banlı olduğu için hükmen yenik sayıldıysa aynısı mı olacak takas'a da ?

Yukarda yazdım cevabımı, aslında en başta söyledim ama OzaN tekrar sorduğundan dolayı tekrar cevaplamak zorunda kaldım, öte yandan sanırım takas direk OzaN'a sormuş ama etkinliği ben düzenlediğimden dolayı kararı benim almam daha doğru gibi, sonuçta mesaj yazamayacağım birini sürekli arama mecburiyetim yok

2 karşılaşmanın halen oynanması gerekiyor, bugün içinde diğer turlarıda tamamlamalıyız..

2 mücadele var üst tur için ama o 4 kişide foruma az girenler konumunda şuan