'Ezra' Yayından Kaldırıldı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz ve Asuman Dabak gibi isimlerin paylaştığı dizi olan Ezra için şok bir karar alındı.

Henüz 2.bölümüyle bu hafta yayınlanan Ezra'nın yayından kaldırıldığı öğrenildi. Dizi bu hafta az biraz toparlanmış gibi gözükse de kanalı tatmin etmemişe benziyor.

Show TV'nin diziler listesinden de adı çıkarıldı.

B5nvWenCAAALTov.jpg:large

Bir şey diyemiyorum ama 2 bölümde böyle bir karar verilmesi gerçekten saçma.

yok artık daha 2 bölüm olmuş ayıp yani
Show TV diziler kısmına da baktım ve kesinleştiğini anladım. Maliyeti yüksek bir dizi olabilir ondan erken final oldu ama bu kadar erkeni de olmamalıydı. Totalde +0,66 AB grubunda -0,48 ABC1 grubunda +0,55 oranlar almış. Yani bu saatten sonra toparlanması zor gibi ama bence yükseliş yaşadığı oranları ön planda tutmakta gerekirdi.

Show TV diziler kısmına da baktım ve kesinleştiğini anladım. Maliyeti yüksek bir dizi olabilir ondan erken final oldu ama bu kadar erkeni de olmamalıydı. Totalde +0,66 AB grubunda -0,48 ABC1 grubunda +0,55 oranlar almış. Yani bu saatten sonra toparlanması zor gibi ama bence yükseliş yaşadığı oranları ön planda tutmakta gerekirdi.
bari bi 7-8 bölüm yayınlasalardı 2 bölümde kaldırmak hakaret gibi olmuş oyunculara yazık

Aynı hikayelerin ısıtılıp ısıtılıp önümüze sunulmasından rahatsız olmuş izleyiciler. İzlemedim hiç diziyi ama yorumlar bu yönde. Yani oyunculuklarda tam anlamıyla yoktu bildiğim kadarıyla o yüzden bu sonucun bu şekilde olması normal ama bu kadar erken finale gidecek oranları yoktu kaldı ki yükseldi bu hafta AB grubu haricinde.

2. bölümde kaldırılması kötü olmuş. Keşke birkaç bölüm daha bekleselerdi.

Bence yalan haber çünkü Ezra'ya gelene kadar Roman Havası'nın kaldırılmış olması lazım.