'Ezra' Tanıtım Fragmanları | Show TV

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
ezra.jpg

Senaryosunu Tayfun Güneyer'in kaleme aldığı polisiye aşk dizisi "Ezra"nın tanıtım fragmanı yayınlandı!

Başrollerinde Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz'ün yer aldığı Aralık ayında ekranlara gelecek olan dizide Gazze'de gerçekleşen olaylar sırasında ilginç bir şekilde tanışarak aşık olan iki gencin hayatını ele alacak.

İlk tanıtım fragmanı;
http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/ezra/1334

2. Tanıtım Fragmanı:

3. Tanıtım Fragmanı:

4. Tanıtım Fragmanı:

5. Tanıtım Fragmanı:

6. Tanıtım Fragmanı:

7. Tanıtım Fragmanı:
http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/ezra/1334

Ezra 23 Aralık Salı akşamı 20.00'da Show TV'de başlıyor!

Son düzenleme:
Nasıl bir fragmandı o öyle ya 😱 Çok güzel olmuş, çok beğendim. Erkek başrol çok daha iyi olabilirdi yalnız :ppp:

Her ne kadar sona şaşırsamda çok klişeydi başları be.:D

İzlemeyeceğim kesin bir dizi.

Show tv bir bomba daha patlatdi dun tolgahanli dizi var dedim Bugun de Okan Yalabik Pargalili dizi ocak ta show da

Focus Film imzali Erkam Aydarli dizide ocak sonu show da

Show tv bir bomba daha patlatdi dun tolgahanli dizi var dedim Bugun de Okan Yalabik Pargalili dizi ocak ta show da

Focus Film imzali Erkam Aydarli dizide ocak sonu show da
Bu sene Show cok iyi gercekten, daha da duzelir cunku ismi cok guclu bocalasa da sonunda mutlaka yine kendini bulacakti. Okan Yalabigin oynayacagi baska dizi degil mi Sayisman ile beraber degil

hemen yargısız infaz yapmayalım arkadaşlar tamam model olabilirler ama 2 side üniversitede bu alan üstünde okuyolar sinemanın yeni yüzlere ihtiyacı var kıvançla burak la berenle olacak iş değil bana göre gerçekten güzel oyuncular hiç sırıtmadan oynamışlar acemi gibi değiller bence

Bu sene Show cok iyi gercekten, daha da duzelir cunku ismi cok guclu bocalasa da sonunda mutlaka yine kendini bulacakti. Okan Yalabigin oynayacagi baska dizi degil mi Sayisman ile beraber degil​
Baska dizi

Fragmanı çok beğendim. Özellikle sonu süperdi :) İzleyip izlemeyeceğim ise oynayacağı güne bağlı.

Yani şu fragmana bakınca izlerim izlemem netliği vermiyor bana. Diğer fragmanları görmek lazım. Ayrıca Yusuf Çim sakalsız olmalıydı bence.

Fragman gayet güzel olmuş.
Uygun bir gün olursa izlerim , olmazsa netten izlerim. :)
Fragmanda çalan şarkıda en sevdiğim şarkılardandır. :)

Show Tv'yi izleyeceğimi sanmazdım ama Roman Havası nı da bunu da izleyeceğim gibi.

Kız resmindeki kadar güzel değil oğlan sıradan ama kızlar için sıradan erkek tipler bile iş görüyor))) bu konuya @çiğdem açıklık getirsin)))

Hızlı trene biniyor kız, gitme diyor çocuk, la senarist hızlı tren ile en fazla ankaraya gidersin))) sen polissen eskişehirde yada pendikte rahat treni durdursun

Ha bu arada isimin ekranda yazılışı ezele çok benziyor. Tayfun bunu türklerin uzayla imtihaninda da yaptı hababam uzay diyerek. Buna da eleştiri gelecektir