EZRA Oyuncu Kadrosu ile Çok Konuşulur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan semre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

semre

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
491
Puanı
185
Show TV’den bomba gibi proje! Leo Medya’nın yapımcılığını üstlendiği sürprizlerle dolu dizi ‘Ezra’, yakında Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak.

Show TV’nin sürpriz projelerinden birisi olan Ezra’nın oyuncu kadrosu da bomba gibi! Başrollerinde, Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Fliz, Zeynep Koltuk, Asuman Dabak gibi oyuncuların rol aldığı ‘Ezra’, bu sezonun en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Ayrıca Dizide Doğukan Polat, Serkan Şenalp, Birgül Kükrer, Gizem Kükrer, Rami Narin Gibi Genç Yetenekli Oyuncular Yer Alıyor Sosyal Medyada Büyük İlgi gören EZRA sürükleyici Hikayesiyle Yakında Show TV de

oyuncu kadrosu iyi olabilir ama korkutucak derecede iyi oyuncular değiller yanı sadece iyi diyebilirim ama çok iyi demek bence abartı olur

ismail filiz ezelde braz göze çarptı ama paşa gönlümde reyting getirmicek biri olduğu gördük
yusuf çim zaten oyuncu falan değil kendisi
rüveyde öksüz aynı şekilde yusuf gibi oyuncu bile değil birde başrol olucaklar
zeynep koltuk içlerinde belkıde rol yapabilicek tek kişi gibi ama çok iyi oyuncu sınıfında değil
asuman dabak aynı şekilde zeynep gibi rol ypabilmekten anlayan sayılı kişilerden bu dizide ama asumanda zeynep gibi aşırı iyi oyuncu diyebiliceğim biri değil

yanı abartılı bir kadrosu yok bu dizinin yılanların öcü kadrosu daha kaliteli bir kadro 🙂🙂🙂

Neticede oyunculuk yapacaklar bu kadar karamsarlığa gerek yok. Unutmayalım Kıvanç, Kenan, Çağatay, Burak bunların hepsi manken bozmasıydı yalan mı? :)

Basligi gören bir Süperstar dizide oyuncu kadroda var diye düşünür :)

Oyuncu kadrosuyla konusulacak bir dizi değil fakat umarim senaryo ve oyunculukta basarili bir dizi olur. Hoş show tvden kaliteli bir yapim cikmayali 2 yili geçti.

Oyuncu kadrosunda hiç reyting getirecek insan yok.Yapimciyi yeni duyuyoruz ben bu diziden umutlu değilim sıradaki dizi lütfen :)

Ben fragmanını beğenmiştim ama oyuncu kadrosu bence pek de iyi değil. Hatta Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz oyuncu bile değil..

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919