'Ezra' Dizisinin Kanalı Show TV Oldu!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
thumbnail_1414949024.jpg

Senaryosunu Tayfun Güneyer'in kaleme aldığı ilginç bir polisiye aşk dizisi "Ezra"nın kanalı belli oldu!

Başrollerinde Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz'ün yer aldığı Aralık ayında ekranlara gelecek olacak olan dizinin kanalı Show TV oldu! Dizi Gazze'de gerçekleşen olaylar sırasında ilginç bir şekilde tanışarak aşık olan iki gencin hayatını ele alacak!

Ezra çok yakında Show TV'de!

Geçmiş olsun sana geçmiş olsun güle güle..

Güle güle sana elveda ...

Sürpriz show bu diziyi tutturcakmi yoksa yoksa tutmayacakmi sürpriz :)
Yilanlarin öcü gibi tanitilmasi lazim :)

Şaka bi yana tutmaz bence :( veya @ozgur2113 ün Çiçeği gibide olabilir :(

Başlamadan bitse süper olurmuş. 3. sınıf oyuncular ve miadı dolmuş senarist = ÇÖP.

Dizi iyi olursa ben izlerim. Gençlik dizisi olsa fena olmaz. Ama Gazze olayları dendi. :)

Gerçekten senaryo iyi olursa izlenir bence. Oyunculuklarda önemli tabi. Biraz gençlik, biraz aşk, biraz dram, biraz polisiye şeklinde olursa bende izlerim muhtemelen. Tayfun Güneyer insanın aklında soru işareti bıraksa da bayadır ortalarda yok. Belki de iyi düşünmüştür bu dizi üzerinde. :)

Tutacağını hiç sanmıyorum. Polisiye dizi devri geçti. Yinede Show Tv diziyi iyi tanıtırsa iyi bir sonuç çıkabilir ortaya, bekliyoruz.

Show'da 2 sezondur diziler iyi reyting alamıyor (Yılanların Öcü hariç) Bu dizi zaten başrolleri ve yönetmeninden kaybetmiş, üstüne üstlük Show'da oynayacakmış. Tüm bunlara bakılınca dizinin tutmayacağını anlıyoruz.

Soylemisdim Dizi Show tv dizisi Tutub tutmayacagi Senaryoya bagli kanalla hic alakasi yok Valla Eger Turkiye severse Dizi tutar fazla soze gerek yok 4dizi daha var En basindan dedim Show 6dizi ile geliyor

Showun projesi icinde Tanitim yapmak istiyom Değişim Yakinda show tv de yeni program

tayfun güneyer varsa kesin güzeldir üstüne yusuf çim oynuyosa iyidir çünkü yusuf çimde sempatiklik ekran yüzü var diğer modeller mankenler gibi değil bide tutmaz gözüyle bakmayın hemen bakın güldür güldür kaç kanalda gösterildi kaldırıldı show tvye geldi kaldırılma tehlikesi yaşadı ve sonradan birden uçuşa geçti show tvnin yeni dizilere ihtiyacı var tanıtımını kesinlikle iyi yapacağına inanıyorum