[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]KARAKTER
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meyra
(Almila)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi Kendine özgüveni olan ve ünlü olmak isteyen biridir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melih
(Yakamoz-Asi)
[/TD]
[TD]Okulun ingilizce hocası.Mutsuz bir evlilğe sahip ve müziğe ilgisi var.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baran
(Forumdash)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.Futbol takımının kaptanı ve Selin'in sevgilisi.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eren
(KayıpSehir)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.İyi giyinen ve eşcinsel olduğu düşünüldüğü için dışlanan bir isim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzan
(Prncss..)
[/TD]
[TD]Okulun beden eğitimi hocası ve ponpon kızların çalıştırıcısı.Melih ile sürekli didişmektedir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selin
(dizikolik)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.Okulda popüler bir isimdir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Can
(Billy Kane)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi. Futbol takımında oynayan çapkın biri.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep
(primavera)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi. Kendi sesine güvenen ve bir gün diva olabileceğini düşünen bir kız.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mert
(mrt-06)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.Geçirdiği kaza sonrası tekerlekli sandalye kullanan ve oldukça zeki bir öğrenci.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül
(Nida)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.Müziğe ilgisi olan ancak kekeme olduğu için asla başarılı olamayacağını düşünen çalışkan bir öğrenci.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozan
(OzaN)
[/TD]
[TD]Okulun müdürü,paragöz bir isim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aykut
(Orçun_22)
[/TD]
[TD]Beden eğitimi hocası ve futbol takımının koçu.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beren
(pompy)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.İnternet ortamında popüler olan,kendi bloğunda yazan birisi.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
(Melih Hoca okul çıkışı ekibi toplamıştır)
Melih: Sonunda beklediğimiz fırsat geldi.Bu cuma okul önünde ilk gösterimizi yapıyoruz.
Baran: Bu cuma mı?
Meyra: Aklımda çok iyi şarkılar var söylemek için
Zeynep:Bir dakika seni ne ara lider seçtik,bence duyguyu yansıtacak şarkılar seçmeliyiz.
Melih: Boşuna tartışmayın ben şarkıyı seçtim: Yaparım Bilirsin
Eren: Hayatta olmaz..
Meyra: Ama bu şarkı çok eski
Melih: Daha yeni Ebru Gündeş tarafından yorumlandı ve çok beğenildi.Tartışma bitmiştir şarkımızı seçtik.
@koridor
(beren,müdür ozan ile raportaj yapmaktadır)
beren: bu suluşi tam olarak ne oluyor?
ozan: onun adı slushie bir kere.bildiğiniz buzlu içecekten farkı yok sadece renkli.
beren: peki bunu da amerikan dizilerinde görüp getirdiğiniz doğru mu?
ozan: kim çıkartıyor bu dedikoduları hiç anlamıyorum! (suzan hoca ve ecem-sibel gelir)
suzan: ozancığım sen bunlarla uğraşma breaking bad'ın yeni bölümü gelmiş sen onu izle ben devam ederim.
ozan: sağolun suzan hanım. (koşmaya başlar) düt düt çekilin
suzan: nerede kalmıştık berenciğim? hah slushie diyorduk.bunun bir amacı olması gerektiğini düşündüm,slushieler eziklerle yeni mücadele metodum olacak.
beren: nasıl yani?
suzan: dur uygulamalı oalrak göstereyim. sibel, ecem buraya gelin.Mesela şu ezikler (zeynep,gül ve mert'i gösterir) atış serbest(sibel ve ecem,slushieleri zeynep ve gül'ün suratına atar)
zeynep: ne yapıyorsunuz?
suzan: herkesin yerini belli ediyorum. bu arada sakatlara saygım olduğu için şimdilik kurtuldun mert.
@sınıf
(Selin ve Baran konuşmaktadır,Meyra da onları dinlemektedir)
Selin: O kulüpten ayrılmalısın,popülerliğimiz tehlikede.
Baran: Ne alakası var birkaç başarı ile müzik kulübü de popüler olacak.
Selin: İnsanlar senin gay olduğunu düşünüyo o kulüp yüzünden ben de senin bu durumu saklamak için kullandığın kız konumuna düşüyorum bu durumda.
Baran: Bu tamamen saçmalık,ben antremana gidiyorum lütfen bu konuyu kapatalım. (Baran gider.Selin onları izleyen Meyra'yı farkeder ve yanına gider)
Selin: Çok mu komik?
Meyra: Hayır,hem ben başka bir şeye güldüm.
Selin: Duyamadım ne dedin,boyun yer mantarı kadar olduğu için ses bana gelene kadar dağılıyor.
Meyra: Bu sözünü birkaç ay sonra hatırlatacağım,sesimle müzik kulübünü zirveye taşıyıp siz orasını burasını açarak popüler olan kızları alaşağı ettikten sonra.
(Meyra arkasını döner ve futbol takımından bir çocuk yüzüne slushie atar.Selin güler ve Meyra sinirli bir şekilde gider)
CUMA GÜNÜ
@müzik odası
Eren: Bu kıyafeti giyemezsin gösteride.
Zeynep: Nedenmiş ben çok yakıştırıyorum kendime
Eren: Bu kıyafet seni küçük bir inek gibi gösteriyor,güven bana moda avcısı gözlerim hayatta yanılmaz.
Meyra: Bir dakika beni dinleyebilir misiniz?
Zeynep: Yine solo söylemek istersen kesinlikle hayır.
Meyra: Hayır,farkındamısınız okuldaki statümüz çok aşağıda ve eğer bu şarkıyı yaparsak daha da kötüleşecek.
Mert: Ne öneriyorsun?
Meyra: Lisede öğrenciler en çok ne ister?
Gül: Yüksek not
Eren: Aşk (Baran'a bakarak)
Baran: Seks (herkes Baran'a bakar) Tabi benim o konuda bir sorunum yok.
Meyra: Onlara en çok istediği şeyi vereceğiz o zaman .
2 SAAT SONRA
(Herkes spor salonunda toplanmıştır ve Müdür Ozan grubu anons eder.)
(Gösteri karşısında başta Melih Hoca olmak üzere herkes şaşkındır.Herkes donup kalır)
Beren: (ayağa kalkar ve bağırarak) : İşte buuuuuuuu! (Herkes ayağa kalkar ve alkışlar)
@MÜDÜR OZAN'IN ODASI
Suzan: Bu Temel İçgüdü'den beri gördüğün en şey gösteriydi.
Ozan: Erotik?
Suzan: Evet aynen öyle.
Melih: Yemin ederim bundan haberim yoktu
Suzan: Daha grubu yönetemiyorken nasıl başarı elde edeceksin?Bence kulüp kapatılmalı
Melih: Bu çok saçma daha yarışmaya bile katılmadık.
Ozan: Kapatılmak çok ağır bir karar olur.Onun yerine başka bir çözüm yolu buldum.Bu listeyi imam Basri amca ile birlikte hazırladım,toplum içinde söylenmesi uygun şarkılar yazıyor.
Melih : (listeyi alır ve incelemeye başlar) Yakar Geçerim,Aynen Öyle,O Benim Dünyam...
Suzan: Bu tam bir saçmalık (kapıyı hızlıca vurarak odadan çıkar)
Melih: Görünüşe göre imam amcanızla birlikte koyu biğr Ajda Pekkan hayranısınız.
Ozan: Yok üsttekiler Basri amcamın tercihleri aşağıda birkaç tane de Gülşen var onları da ben ekledim bana daha uygun.
Melih: Peki.
Ozan: Bu arada senin de sesinin iyi olduğunu duyduk,Basri Amcam ile birlikte cemaat çıktıktan sonra camide sesi sonuna kadar açıp müzik dinliyoruz,akustiği çok iyi sen de gelmelisin.
Melih(şaşırmış bir şekilde) : Düşüneceğim.
(Melih odadan çıkar. Elif Hoca onu beklemektedir.Onunla vakit geçirmek için fırsat kollamaktadır.Farkında olmadan ona çarpmış gibi yapar)
Elif: Özür dilerim (Elinden düşen kağıtları almak için eğilirler)
Melih: Önemli değil ben de dalgındım biraz
Elif: Artık elimi bırakabilirsin merak etme düşmem.
Melih : Aa pardon. (Ecem ve Sibel gelir)
Ecem: Kendinize bir oda bulun lütfen.Bu arada Suzan Hoca sizi odasında bekliyor ve bekletilmekten hiç hoşlanmaz.
@suzan'IN ODASI
Suzan: Hoşgeldin çalı kafa
Melih: Hoşbulduk bu arada kafamın nesi var?
Suzan: Şu an için sadece mide bulandırıcı ama bu kadar jöle ve sprey kullanmaya devam edersen kafanın bir şeyi kalmayacak zaten.
Melih: Sadede gelsek.
Suzan: Aa tabi.Bugün kütüphanede dolaşıyordum ki hiç huyum değildir neyse bu kitabı buldum.(Kitabı Melih'e uzatır)
Melih(kitabı alır): Ne bu?
Suzan: Sizin katılacağınız tarzdaki yarışmalar için kural kitabı.Sen zahmet etmeden ben söyleyeyim. Sayfa 25 madde 16 4.satır aynen şöyle diyor: Herhangi bir yerel ya da ulusal yarışmaya katılmak için en az 12 kişiye ihtiyaç vardır.
Yani senin 5 tam 1 yarım grubunu düşünürsek yarışmaya falan gidemeyeceksiniz.Yarım derken o tekerlekli sandalyedekini kastediyorum (Melih donup kalmıştır,Suzan ise kahkaha atmaktadır)
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]KARAKTER
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meyra
(Almila)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi Kendine özgüveni olan ve ünlü olmak isteyen biridir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melih
(Yakamoz-Asi)
[/TD]
[TD]Okulun ingilizce hocası.Mutsuz bir evlilğe sahip ve müziğe ilgisi var.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baran
(Forumdash)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.Futbol takımının kaptanı ve Selin'in sevgilisi.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eren
(KayıpSehir)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.İyi giyinen ve eşcinsel olduğu düşünüldüğü için dışlanan bir isim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzan
(Prncss..)
[/TD]
[TD]Okulun beden eğitimi hocası ve ponpon kızların çalıştırıcısı.Melih ile sürekli didişmektedir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selin
(dizikolik)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.Okulda popüler bir isimdir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Can
(Billy Kane)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi. Futbol takımında oynayan çapkın biri.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep
(primavera)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi. Kendi sesine güvenen ve bir gün diva olabileceğini düşünen bir kız.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mert
(mrt-06)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.Geçirdiği kaza sonrası tekerlekli sandalye kullanan ve oldukça zeki bir öğrenci.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül
(Nida)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.Müziğe ilgisi olan ancak kekeme olduğu için asla başarılı olamayacağını düşünen çalışkan bir öğrenci.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozan
(OzaN)
[/TD]
[TD]Okulun müdürü,paragöz bir isim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aykut
(Orçun_22)
[/TD]
[TD]Beden eğitimi hocası ve futbol takımının koçu.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beren
(pompy)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.İnternet ortamında popüler olan,kendi bloğunda yazan birisi.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
(Melih Hoca okul çıkışı ekibi toplamıştır)
Melih: Sonunda beklediğimiz fırsat geldi.Bu cuma okul önünde ilk gösterimizi yapıyoruz.
Baran: Bu cuma mı?
Meyra: Aklımda çok iyi şarkılar var söylemek için
Zeynep:Bir dakika seni ne ara lider seçtik,bence duyguyu yansıtacak şarkılar seçmeliyiz.
Melih: Boşuna tartışmayın ben şarkıyı seçtim: Yaparım Bilirsin
Eren: Hayatta olmaz..
Meyra: Ama bu şarkı çok eski
Melih: Daha yeni Ebru Gündeş tarafından yorumlandı ve çok beğenildi.Tartışma bitmiştir şarkımızı seçtik.
@koridor
(beren,müdür ozan ile raportaj yapmaktadır)
beren: bu suluşi tam olarak ne oluyor?
ozan: onun adı slushie bir kere.bildiğiniz buzlu içecekten farkı yok sadece renkli.
beren: peki bunu da amerikan dizilerinde görüp getirdiğiniz doğru mu?
ozan: kim çıkartıyor bu dedikoduları hiç anlamıyorum! (suzan hoca ve ecem-sibel gelir)
suzan: ozancığım sen bunlarla uğraşma breaking bad'ın yeni bölümü gelmiş sen onu izle ben devam ederim.
ozan: sağolun suzan hanım. (koşmaya başlar) düt düt çekilin
suzan: nerede kalmıştık berenciğim? hah slushie diyorduk.bunun bir amacı olması gerektiğini düşündüm,slushieler eziklerle yeni mücadele metodum olacak.
beren: nasıl yani?
suzan: dur uygulamalı oalrak göstereyim. sibel, ecem buraya gelin.Mesela şu ezikler (zeynep,gül ve mert'i gösterir) atış serbest(sibel ve ecem,slushieleri zeynep ve gül'ün suratına atar)
zeynep: ne yapıyorsunuz?
suzan: herkesin yerini belli ediyorum. bu arada sakatlara saygım olduğu için şimdilik kurtuldun mert.
@sınıf
(Selin ve Baran konuşmaktadır,Meyra da onları dinlemektedir)
Selin: O kulüpten ayrılmalısın,popülerliğimiz tehlikede.
Baran: Ne alakası var birkaç başarı ile müzik kulübü de popüler olacak.
Selin: İnsanlar senin gay olduğunu düşünüyo o kulüp yüzünden ben de senin bu durumu saklamak için kullandığın kız konumuna düşüyorum bu durumda.
Baran: Bu tamamen saçmalık,ben antremana gidiyorum lütfen bu konuyu kapatalım. (Baran gider.Selin onları izleyen Meyra'yı farkeder ve yanına gider)
Selin: Çok mu komik?
Meyra: Hayır,hem ben başka bir şeye güldüm.
Selin: Duyamadım ne dedin,boyun yer mantarı kadar olduğu için ses bana gelene kadar dağılıyor.
Meyra: Bu sözünü birkaç ay sonra hatırlatacağım,sesimle müzik kulübünü zirveye taşıyıp siz orasını burasını açarak popüler olan kızları alaşağı ettikten sonra.
(Meyra arkasını döner ve futbol takımından bir çocuk yüzüne slushie atar.Selin güler ve Meyra sinirli bir şekilde gider)
CUMA GÜNÜ
@müzik odası
Eren: Bu kıyafeti giyemezsin gösteride.
Zeynep: Nedenmiş ben çok yakıştırıyorum kendime
Eren: Bu kıyafet seni küçük bir inek gibi gösteriyor,güven bana moda avcısı gözlerim hayatta yanılmaz.
Meyra: Bir dakika beni dinleyebilir misiniz?
Zeynep: Yine solo söylemek istersen kesinlikle hayır.
Meyra: Hayır,farkındamısınız okuldaki statümüz çok aşağıda ve eğer bu şarkıyı yaparsak daha da kötüleşecek.
Mert: Ne öneriyorsun?
Meyra: Lisede öğrenciler en çok ne ister?
Gül: Yüksek not
Eren: Aşk (Baran'a bakarak)
Baran: Seks (herkes Baran'a bakar) Tabi benim o konuda bir sorunum yok.
Meyra: Onlara en çok istediği şeyi vereceğiz o zaman .
2 SAAT SONRA
(Herkes spor salonunda toplanmıştır ve Müdür Ozan grubu anons eder.)
(Gösteri karşısında başta Melih Hoca olmak üzere herkes şaşkındır.Herkes donup kalır)
Beren: (ayağa kalkar ve bağırarak) : İşte buuuuuuuu! (Herkes ayağa kalkar ve alkışlar)
@MÜDÜR OZAN'IN ODASI
Suzan: Bu Temel İçgüdü'den beri gördüğün en şey gösteriydi.
Ozan: Erotik?
Suzan: Evet aynen öyle.
Melih: Yemin ederim bundan haberim yoktu
Suzan: Daha grubu yönetemiyorken nasıl başarı elde edeceksin?Bence kulüp kapatılmalı
Melih: Bu çok saçma daha yarışmaya bile katılmadık.
Ozan: Kapatılmak çok ağır bir karar olur.Onun yerine başka bir çözüm yolu buldum.Bu listeyi imam Basri amca ile birlikte hazırladım,toplum içinde söylenmesi uygun şarkılar yazıyor.
Melih : (listeyi alır ve incelemeye başlar) Yakar Geçerim,Aynen Öyle,O Benim Dünyam...
Suzan: Bu tam bir saçmalık (kapıyı hızlıca vurarak odadan çıkar)
Melih: Görünüşe göre imam amcanızla birlikte koyu biğr Ajda Pekkan hayranısınız.
Ozan: Yok üsttekiler Basri amcamın tercihleri aşağıda birkaç tane de Gülşen var onları da ben ekledim bana daha uygun.
Melih: Peki.
Ozan: Bu arada senin de sesinin iyi olduğunu duyduk,Basri Amcam ile birlikte cemaat çıktıktan sonra camide sesi sonuna kadar açıp müzik dinliyoruz,akustiği çok iyi sen de gelmelisin.
Melih(şaşırmış bir şekilde) : Düşüneceğim.
(Melih odadan çıkar. Elif Hoca onu beklemektedir.Onunla vakit geçirmek için fırsat kollamaktadır.Farkında olmadan ona çarpmış gibi yapar)
Elif: Özür dilerim (Elinden düşen kağıtları almak için eğilirler)
Melih: Önemli değil ben de dalgındım biraz
Elif: Artık elimi bırakabilirsin merak etme düşmem.
Melih : Aa pardon. (Ecem ve Sibel gelir)
Ecem: Kendinize bir oda bulun lütfen.Bu arada Suzan Hoca sizi odasında bekliyor ve bekletilmekten hiç hoşlanmaz.
@suzan'IN ODASI
Suzan: Hoşgeldin çalı kafa
Melih: Hoşbulduk bu arada kafamın nesi var?
Suzan: Şu an için sadece mide bulandırıcı ama bu kadar jöle ve sprey kullanmaya devam edersen kafanın bir şeyi kalmayacak zaten.
Melih: Sadede gelsek.
Suzan: Aa tabi.Bugün kütüphanede dolaşıyordum ki hiç huyum değildir neyse bu kitabı buldum.(Kitabı Melih'e uzatır)
Melih(kitabı alır): Ne bu?
Suzan: Sizin katılacağınız tarzdaki yarışmalar için kural kitabı.Sen zahmet etmeden ben söyleyeyim. Sayfa 25 madde 16 4.satır aynen şöyle diyor: Herhangi bir yerel ya da ulusal yarışmaya katılmak için en az 12 kişiye ihtiyaç vardır.
Yani senin 5 tam 1 yarım grubunu düşünürsek yarışmaya falan gidemeyeceksiniz.Yarım derken o tekerlekli sandalyedekini kastediyorum (Melih donup kalmıştır,Suzan ise kahkaha atmaktadır)
Moderatörün son düzenlenenleri: