Eziklerin Yükselişi 1.Bölüm (21:00'da)

Puanınız Kaç?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 11

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,594
Puanı
1,061
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]KARAKTER
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meyra
(Almila)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi Kendine özgüveni olan ve ünlü olmak isteyen biridir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melih
(Yakamoz-Asi)
[/TD]
[TD]Okulun ingilizce hocası.Mutsuz bir evlilğe sahip ve müziğe ilgisi var.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baran
(Forumdash)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.Futbol takımının kaptanı ve Selin'in sevgilisi.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eren
(KayıpSehir)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.İyi giyinen ve eşcinsel olduğu düşünüldüğü için dışlanan bir isim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzan
(Prncss..)
[/TD]
[TD]Okulun beden eğitimi hocası ve ponpon kızların çalıştırıcısı.Melih ile sürekli didişmektedir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selin
(dizikolik)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.Okulda popüler bir isimdir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Can
(Billy Kane)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi. Futbol takımında oynayan çapkın biri.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep
(primavera)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi. Kendi sesine güvenen ve bir gün diva olabileceğini düşünen bir kız.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mert
(mrt-06)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.Geçirdiği kaza sonrası tekerlekli sandalye kullanan ve oldukça zeki bir öğrenci.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül
(Nida)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.Müziğe ilgisi olan ancak kekeme olduğu için asla başarılı olamayacağını düşünen çalışkan bir öğrenci.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozan
(OzaN)
[/TD]
[TD]Okulun müdürü,paragöz bir isim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aykut
(Orçun_22)
[/TD]
[TD]Beden eğitimi hocası ve futbol takımının koçu.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beren
(pompy)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.İnternet ortamında popüler olan,kendi bloğunda yazan birisi.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

viewlogo.caspx

(Beren bloğunda yazmak için bir şeyler aramaktadır.Müdür Ozan ile raportaj yapmaya karar verir)

Beren: Merhaba sevgili takipçilerim,bugün görevdeki 10.yılını dolduran müdürümüz Ozan ile birlikteyiz.Nasıl bir duygu bu okulda 10 yıl geçirmek?
Ozan: Çok mutluyum,görevdeyken pek çok şeyi değştirdiğimi düşünüyorum.
Beren: Peki Amerikan özentisi olduğunuz eleştirilerini nasıl karşılıyorsunuz?
Ozan: Kesinlikle saçmalık bu ben tamamen okulu düşünerek yaptım tüm her şeyi.
Beren: Kurduğunuz ponpon kız takımının kıyafetlerinin çok açık olduğu konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ozan: Bence ölçüleri gayet normal hem bu kadar muhafazakar olursak bizden nasıl bir Kım Kardashıan bir Paris Hilton çıksın.Bu durumda hep yabancıları kazandırıyoruz.
Beren: Son olarak Türkiye'de, Amerikan futbol takımı kurmanın mantığını açıklayabilir misiniz?
Ozan: Tabi ki,gençlerimiz saha dışında kavga edeceklerine sahada kavga etsinler dedim.
Beren: Peki okula amerikanvari dolaplar yaptırıp,kilitlerini amerikadan getirmenize ne diyorsunuz?
Ozan: Bu kadarı yeterli devam edersen 2 hafta uzaklaştırma alırsın ve bu sözleri de videodan çıkart.

@bahçe

(Selin ve ecem ponpon takımının antreman arasında Meyra'nın videosunu izlemektedir)

selin: şu kızdaki özgüveni görüyor musun bir de youtube'a yüklemiş.
ecem: antreman sonrasında takımca izleriz,eğlence çıkar.
selin: bu arada ayşegül nerede?
ecem: bilmem yine bir yerlerde masal 444 11 66'yı arayıp masal dinliyordur bir yerlerde.

@müzik odası

(meyra şarkısını söylemiştir.)

meyra: ne zaman koro olarak çalışmaya başlıyoruz?
ahmet hoca: üzgünüm seni bu halinle seçemem.
meyra: ama sesim çok iyi...
ahmet hoca: sadece sesin yeterli değil malesef.Boyun Feriha kadar ayrıca Huysuz Virjin'de senden daha fazla kadınsı cazibe var. (Ayşegül gelir)
ayşegül: müsait misiniz?
meyra: ne yani şimdi bu yarım akıllı seçildi ama ben seçilemiyorum öyle mi?
ahmet hoca: bu konu tartışmaya açık değil (meyra sinirle dışarı çıkar.)
ayşegül: başlamadan önce nesquık'imi içeyim önce.
ahmet hoca: sen nasıl istersen canım.

(meyra odadan çıktığında çok sinirlidir,intikam için yollar düşünür ve o sırada Beren'i görür,kafasında ampul yanmıştır bir anda)

Meyra: Merhaba Beren nasıl gidiyor blok işlerin?
Beren: Yine benden bir şey mi isteyeceksin?
Meyra: Aslında evet istedğim bir şey var
Beren: Ama bu sefer resimlerini vererek kurtulamazsın!
Meyra: Ne istiyorsun randevu falan mı?
Beren: Göğüslerine dokunsam da olur
Meyra: Randevu iyidir,gel benimle

(müzik odasına gelirler,kapının camından içeriye bakarlar.)

Meyra: Şimdi içeriyi fotoğraflamanı istiyorum daha sonra photoshoplayacaksın istediğim şekilde.
Beren: Oldu bil.

@yemekhane

(Baran,Can ve Ege diğer futbolcularla oturmaktadır.)

Can: Değiştirdin mi şişeleri?
Ege: Göz açıp kapayıncaya kadar hallettim.
Baran: Ne şişesi?
CAn: Hanım evladının çilekli meyve suyunu biraz değiştrdik.

(Eren,Gül ve Zeynep karşı masada otrmaktadır.)

Gül: Mert hala gelmedi,gidip bakayım bir.Siz başlayın yemeğe.
Eren: Baya bir acıktım beden dersinde pılates topu ile çalışırken.
Zeynep: Başlamadan sence seçmelerde hangi kıyafeti giymeliyim?
Eren: Okul kıyafeti ile gidilmiyor mu?
Zeynep: Ahmet Hocanın dış görünüşe çok önem verdiğini duydum.
Eren: O zaman siyah,fırfırlı elbiseni giy,kilolarını gizler.(Eren meyve suyunu açar ve içmeye başlar ama tadı farklıdır)

Eren: ööğğğğ.
Zeynep: Ne oldu? (Şişeyi Zeynep'e uzatır)
Zeynep:Bu oje gibi kokuyor,bozuk mu acaba?
Can: Ne oldu minik kuş? Parmaklarına sürmeyecek misin nasılsa? (Sesi yemekhanede yankılanır.Eren kalkar ve gözleri dolu bir şekilde tuvalete koşar)

@Ozan'ın odası

Ozan: Yaptığınız şey kabul edilemez Ahmet Bey.
Ahmet: Ben bir şey yapmadım ki.
Meyra: Söz alabilir miyim?
Ozan: Buyur.
Meyra: Aynı şikayeti ben de yapacaktım ama elimde kanıt olmadığı için bir şey söyleyemedim.
Ahmet: Bu tamamen yalan.
Meyra: Her yerimi elledikten sonra 18 yaşına girince silikon taktırmamı söyleyerek beni kovdu,çok üzülüyorum (Ağlamaya başlar)
Ozan: Doğru mu bunlar?
(Suzan Hoca ve Ayşegül ile Ecem gelirler.Ecem,Ahmet Hocanın üzerine saldırır)

Ecem: Saf buldun diye sahipsiz mi sandın pis sapık (Ahmet Hocanın kulaklarından tutar,herkes onları ayırmaya çalışır.)
Ozan: Herkes sakin olsun
Suzan Hoca: Nasıl sakin olalım (Ozan'ın üzerine yürür) Resimler ortada kzın orasını burasını ellemiş.(Ozan geri geri giderken yanlışlıkla bilgisayarın klavyesine dokunur ve durakalttığı dizi açılır. Game Of Thrones'da Kızıl Kadın'ın Robert Baretheon'ın gayrimeşru çocuğu ile olan yatak sahnesi açılır.Gelen sesler karşısında herkes şok olur.Ozan sesi kapatmaya çalışır ancak başaramaz son çare hoparlörü kablosu ile birlikte koparır ve cama fırlatır.)

Ozan: Neyse sessizce devam etmesi hepimiz için daha iyi. Evet Ayşegül söylenenler doğru mu?
Ayşegül: Hatırlamıyorum en son nesquık'imi içtim ve Ahmet Hoca ''Ayşegül Tatilde''yi okumaya başaldı bana
Suzan: Bir de kızın nesquık'ine ilaç koymuş.Evet Ozan karar verme vakti ya buna göz yumarsın ve eleştiri yağmuruna tutulursun ya da bu adamı kovar ve kahraman olursun.
Ozan : Ama yerine kimi bulacağım?
Suzan: İzlediğim Amerkan filmlerinde böyle kahramanlık yapan müdürler her daim saygıyla anılıyor.
Ozan: Tamam Ahmet Bey hakkınızda yasal işlem başlatıyorum ve sizi kovuyorum bir itirazınız varsa MEB'e başvurabilirsiniz.Şimdi herkes dışarı.

(Dışarı çıkarlar. Ozan diziye devam eder.)

Ahmet Hoca: Bu burada bitmedi seninle hesaplaşacağız küçük hanım.
Meyra: Ebenizin kareokesine kadar yolunuz var orada hayalini kurduğunuz güzel kızlara kavuşursunuz.( Ahmet Hoca gider)

Meyra: Sonuna benim zamanım başlıyor.Baş solist olup hayallerime daha da yaklaşacağım (Beren gelir)
Beren: Ne zaman yemeğe çıkıyoruz?

Son düzenleme:
Hani Kurt @denizz19 Krofsky @darksaal olacadı?

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Akşama okuyacağım reyting anketini ve logomuzu unutmayalım. :D @xemrexxx ( imzam da var. )

Okudum ancak çok uzun yazmışsın yarın ki bölümde kısalt bence genel anlamda çok güzel olmuş yarın ki bölüm daha iyi olacaktır. @xemrexxx