Ezgi Mola'nın Dünü ve Bugünü!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Dünden bugüne büyük bir değişim yaşayan bir başka ünlü de şimdilerde Arkadaşım Hoşgeldin isimli sevilen komedi programında görev alan Ezgi Mola.

Ezgi Mola yıllar önce Karate Can isimli dizide yer almış ve o hali şimdiki haline baktığımız zaman büyük bir değişim yaşadığını gösteriyor.

İşte Ezgi Mola'nın o halleri.

Konu neden Muhteşem Yüzyıl bölümüne açılmış?
Emre açtı sandım.

Böyle bir dizi mi varmış. 😱 çok çirkinmiş ya.

Çok çirkin ama çok sempatik gibi görünüyor.
Baya geliştirdi kendini.

Cok cirkinmis @Çiğdem- bu resmi gordukten sonra halay çeker artikin. 😉

Ama simdi super kız hayraniz ona

Cok cirkinmis @Çiğdem- bu resmi gordukten sonra halay çeker artikin. 😉

Ama simdi super kız hayraniz ona
para sağ olsun cnm parası olan istediği şekile girebiliyor artık

tabi doğallık diye birşey kalmıyor en önemli şeylerinide paraya satmış oluyorlar 🙂🙂

para sağ olsun cnm parası olan istediği şekile girebiliyor artık

tabi doğallık diye birşey kalmıyor en önemli şeylerinide paraya satmış oluyorlar 🙂🙂
Ezgide estetik yok bildigim kadariyla

Kadin yaslandikca guzellesiyor mesela Burak ozcivitte cirkinmis sonradan toparlamis

Ezgide estetik yok bildigim kadariyla

Kadin yaslandikca guzellesiyor mesela Burak ozcivitte cirkinmis sonradan toparlamis
sözüm sadece kızlara değil cnm erkek kadın karışık söylüyorum parası olan istediği şekile girebiliyor

sözüm sadece kızlara değil cnm erkek kadın karışık söylüyorum parası olan istediği şekile girebiliyor
Iste bende estetik yok ama sporla guzellik salonuyla toparlamis kendini diyorum dusunsene senin boyle yerlere gittiğini şimdi taş gibisin
o zamana adriana lima gibi olursun

Iste bende estetik yok ama sporla guzellik salonuyla toparlamis kendini diyorum dusunsene senin boyle yerlere gittiğini şimdi taş gibisin
o zamana adriana lima gibi olursun
hahahha çok tşşk cnm 😉😉
gerçi kadınlar çok çabuk kabuk değiştirebiliyor benim çoğu fotomda mesala arkadaşlar şunda farklı bunda farklı birisi gibi çıkmıssın derler bir saçını boyarsın farklı bir kız olurun bir makyaj yaparsın yine farklı kilo verilsin yine farklı birine dönüşürsün saçını toplarsın mesala yine tip olarak değişebilirsin yanı kadınlar bir çok yönden kendisini başka birisi gibi gösterme özellikelrine sahipler 🙂🙂

Evet senin ozellikle sari sacli halin super 😉
@xemrexxx e bakma sen o elemci kederci çocuk 😉

Çok şişman ve kötü görünüyormuş, ama o günden bugüne çok büyük değişiklik yaşadı kendisi.

Bir de "Karate Can" diye bir dizi mi varmış? Hangi kanal yayınlanma zahmeti göstermiş peki?