Ezgi Mola da "Bir Bu Eksikti" Dizisinde !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Ezgi Mola, yakinda Star Tv ekranlarinda olacak olan "Bir Bu Eksikti" dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Daha önce dizinin kadrosuna Dolunay Soysertin de katilacagi duyurulmustu.

Ezgi Mola basarili bir oyuncu, son olarak Bir Ömür Yetmez dizisinde oynuyordu fakat dizinin ömrü kisa sürdü.

dizide bir ezgi mola eksikti. en son bir omur yetmezde oynadi dramda dokuldu zaten dizide batti ama komedide daha basarili ama starda yeni baslayan hic bir dizi tutmadi bu dizide nanay olabilir :))))))

Ezgi Mola yine Star tv de bir diziyle ekrana dönüyor... Bence yine yanlış bir seçim... Yeni Star'ın yaptığı hiçbir dizi tutmadı bu diziden de fazla umutlu değilim.

dizide bir ezgi mola eksikti. en son bir omur yetmezde oynadi dramda dokuldu zaten dizide batti ama komedide daha basarili ama starda yeni baslayan hic bir dizi tutmadi bu dizide nanay olabilir :))))))

ezgi mola yı canım ailemde izledim ve sevdim bu tombul kızı.. yeni dizide olması iyi olmuş...bir ömür yetmez dizisi senaryo kurbanı oldu .. ezgi molanın suçu yok bunda..

Bir Ezgi Mola Eksikti hakikaten. :d

Dizi hakkında hiç bir fikrim yok ama iki oyuncu da işinin ehli, hoş bir koemdi çıkabilir. :)

ezgi mola yı canım ailemde izledim ve sevdim bu tombul kızı.. yeni dizide olması iyi olmuş...bir ömür yetmez dizisi senaryo kurbanı oldu .. ezgi molanın suçu yok bunda..

ezgi mola tombuleken tatlıydı ve bu tatlılıgı fark yaratıyordu komedide ama zayıflayınca sıradan oldu .. ne çok güzel ne müthiş oyuncu nede tatlı oldu.... eger yine komedi oynacaksa kilo alsın en azında bir farkı ortaya çıkar :)))))))))))

ezgi mola tombuleken tatlıydı ve bu tatlılıgı fark yaratıyordu komedide ama zayıflayınca sıradan oldu .. ne çok güzel ne müthiş oyuncu nede tatlı oldu.... eger yine komedi oynacaksa kilo alsın en azında bir farkı ortaya çıkar :)))))))))))

son halini görmedim ben hala tombul hatırlıyorum:) aslında bazı insanlar orjinalliğini bozmayacak mesela ahmet uğurlu burnuna estetik yapsa beş kuruş etmez ama bu haliyle süper:))

son halini görmedim ben hala tombul hatırlıyorum:) aslında bazı insanlar orjinalliğini bozmayacak mesela ahmet uğurlu burnuna estetik yapsa beş kuruş etmez ama bu haliyle süper:))

nasıl izlemedin bir ömür yetmez hani senaryo hatalarında bitmişti izlemeden mi bu yorumu yaptın :))))) bir ömür yetmezde ezgi mola zayıftı

nasıl izlemedin bir ömür yetmez hani senaryo hatalarında bitmişti izlemeden mi bu yorumu yaptın :))))) bir ömür yetmezde ezgi mola zayıftı

orda ezgi mola incelmişmiydi :)) bence sende bir göz yanılgısı oluşmuş, benim bildiğim tombul ezgi ordaydı:)

Ezgi Mola yine Star tv de bir diziyle ekrana dönüyor... Bence yine yanlış bir seçim... Yeni Star'ın yaptığı hiçbir dizi tutmadı bu diziden de fazla umutlu değilim.

sana katilmiyorum transfer edilen diziler basarilarini dahada artırdı 11 12 oranlar alan m.yüzyıl 12.13 arasi ab 15 alan m.yüzyil 16:90 lara çıktı eyvah düsüyorum yarismasi'da tuttu bu dizi pt2 dizisi olursa tutar günlük dizi yaptirmalı focus film bunun ustasi beni affet 4:30 Geçio Bir Çok Normal Diziden Fazla Oranlar Aliyor

Örnegin Çocuklar Duymasın,Kesanlı Ali Destanı Reyting Anlamın'da Günlük Diziler Tercihim İlk 15 Girebilen Diziler Parasal bakımından Kanalın yüzünü güldürür anlatabildimmi :))) İlk bölümü En az 2 3 ay sonra yayınlanmasi lazım fatma gül feriha bittiginde yeni dizilerin yayınlanmasi lazım :)))))) Hata Yapmamak İçin En Mantıklısı Büyük Diziler Bitti An Koyacaksın Diziyi Yanlıs Strateji Uygulamassan Basarılı Olursun Eyvah Düsüyorum 16.Falan Olmustu İlk Bölümde Simdi Ab ilk 3 Totalde ilk 10a Giriyor Mantıklı Davranırsa Star Dizi Tuturur :) Star Tavsiyem Dizi Satın Almasi Ve Siddetli Tavsiyem Show Tv Dizi Satın alması Show Stara Geçen Diziler Nedense Basarısını Sürdürüyor Ve Daha'da Artıs Olabiliyor :))))

orda ezgi mola incelmişmiydi :)) bence sende bir göz yanılgısı oluşmuş, benim bildiğim tombul ezgi ordaydı:)

sen nasıl izliyon dizileri destere :)))))) kız kendi röp.lerinde uzun uzadıya nasıl zayıfladıgı anlattı yahuu. altski sayfayı oku sonrada bir göz doktorunun yolunu mu tutarsın bilemiyorum artık :))))) bende diyorum destere keşanlıyı nasıl birinci görüyor. megersem gözlerinde sorun varmış :)))))))))

http://www.merakhersey.com/2011/11/ezgi-mola-nasil-kilo-verdi-zayifladi.html

Forum İstatistikleri

Konular
173,297
Üyeler
8,487
Son Üye
alius