dizide bir ezgi mola eksikti. en son bir omur yetmezde oynadi dramda dokuldu zaten dizide batti ama komedide daha basarili ama starda yeni baslayan hic bir dizi tutmadi bu dizide nanay olabilir)))))
ezgi mola yı canım ailemde izledim ve sevdim bu tombul kızı.. yeni dizide olması iyi olmuş...bir ömür yetmez dizisi senaryo kurbanı oldu .. ezgi molanın suçu yok bunda..
ezgi mola tombuleken tatlıydı ve bu tatlılıgı fark yaratıyordu komedide ama zayıflayınca sıradan oldu .. ne çok güzel ne müthiş oyuncu nede tatlı oldu.... eger yine komedi oynacaksa kilo alsın en azında bir farkı ortaya çıkar))))))))))
son halini görmedim ben hala tombul hatırlıyorumaslında bazı insanlar orjinalliğini bozmayacak mesela ahmet uğurlu burnuna estetik yapsa beş kuruş etmez ama bu haliyle süper
)
nasıl izlemedin bir ömür yetmez hani senaryo hatalarında bitmişti izlemeden mi bu yorumu yaptın)))) bir ömür yetmezde ezgi mola zayıftı
Ezgi Mola yine Star tv de bir diziyle ekrana dönüyor... Bence yine yanlış bir seçim... Yeni Star'ın yaptığı hiçbir dizi tutmadı bu diziden de fazla umutlu değilim.
orda ezgi mola incelmişmiydi) bence sende bir göz yanılgısı oluşmuş, benim bildiğim tombul ezgi ordaydı
![]()