Ezgi Asaroğlu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neferet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Bir zamanların aptal sarışın Gülenay'ı (o zamanlar Melis karakterinin gölgesindeydi benim için,sanıyorum aynı diziyi bu kez Gülenay için baştan izlemenin vakti gelmiş.),şimdi açık ara en iyi Türk aktris olma babında Billur Yazgan'ın ağzını burnunu yamultmuş,oynadığı bir film Oscar'a bilem aday gösterilmiş,üstüne üstlük bir de İzmirli olan ve mutlaka takibe alınması gereken insan kişisi.İzmir kızlarının ne olduğunu bir kez daha açık ve net görüyoruz,sonra aklımızdan İzmir'e taşınmak geçiyor ama zaten orada olduğumuzu hatırlıyoruz,hemen sevgilimizi arıyoruz elimizdekiyle yetinmek zorundayızdır çünkü...

Sadece ondan daha güzel.Senin tanımıyor olman benim görüşümü değiştirmiyor.Ha kalkarsın oyunculuk bakımından kıyaslamaya kalkarsın,evet doğru.Ama o Gülenay rolünü Billur Yazgan'a versen malları oynardı Gülenay'dan daha ziyade.

Bence gayet güzel ve başarılı hanım kızımız.Pek piyasa olmaması nedeniyle tanınmaz ancak beğenerek takip ederim.

En Mutlu Olduğum Yer girsin vizyona da hele bir :D O zaman göreceğiz...

Normal bir şey.Ben de daha yeni duyuyorum Faruk K diye adam varmış.

Son günlerde yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisinde müthiş bir performans göstermektedir. Belki de aşırı derecede güzel olduğundan dolayı öyle geliyor olabilir :D

Bu arada Faruk K'yı tanımayan liselidir :D Azar Azar şarkısı bir dönem feci patlamıştı.

Bunun taşlığını önceden farkettiğim için gururluyum.

O şarkının sahibinin Faruk K olduğunu bilmiyordum işte.Belki de soyadı K diye geçen başkasıyla karıştırmışımdır. (anlayan anladı)