Ezel (2009-2011)

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
22
Puanı
260
EZEL

2009-2011 arası ekrana gelen efsaneleşmiş dizidir. Birçok hayranı olan ve son sezonunu atv'de geçiren "Ezel" dizisinin reytingleri son sezonda düşüşe geçmiştir. Dizi büyük bir fan kitlesi edinmiştir. 20 Haziran 2011 günü "Son Oyun" adlı bölümüyle ekranlara veda etmiştir.

ezel.jpg

Son düzenleme:
böyle bir diziyi izlediğim için çok şanslıyım...zeka-aşk-tutku daha ne denir ki............

müthiş bi diziydi süperdi yalnız son döneminde biraz düştü senorya bakımından da reyting bakımından da

Hiç bir zaman hakettigi reytingi alamayan bir diziydi maalesef..

show tv deyken izlerdim güzeldide , atv ye geçtiğinde dizi arabeske bağladı çok ağırlaştı ikide bir meyhane sahnesi falan insanı bayıyordu 🙂

- - - Ekleme - - -

showdayken 17 18 alıyordu daha ne alsın 40 mı ? :D

atv'de çok düsük reytingler aliyordu

benimde en iyi listemde ilk 5 i zorlar ama vadinin yanına yaklaşamaz orası ayrı

Ezel süper bir diziydi ilk sezon süperdi ikinci sezon biraz zorlanmasına rağmen güzel bir final yaptı senaryo ve oyunculuklar harikaydı.

4. Bolumunu izledim muthis bi dizi @Çiğdem- herkese tavsiye ederim iyiki bana onermissin Cigdem iyiki :)

4. Bolumunu izledim muthis bi dizi @Çiğdem- herkese tavsiye ederim iyiki bana onermissin Cigdem iyiki :)
daha durgun bölümleri hemde cnm asıl bölümler daha gelmedi bile ilerki bölümlerde harika bir aksion yakalıcak dizi dahada bayılıcaksın 🙂
🙂

Show TV'den ATV'ye geçince düşüş yaşamıştı nedense. :A
ama aksionlu bölümleri atv döneminde olmuştu show tv döneminde braz durgun ilerliyordu özellikle atv kanalına geçtikten sonra finale kadar aksion hiç düşmedi bence 🙂
🙂

daha durgun bölümleri hemde cnm asıl bölümler daha gelmedi bile ilerki bölümlerde harika bir aksion yakalıcak dizi dahada bayılıcaksın 🙂
🙂

ama aksionlu bölümleri atv döneminde olmuştu show tv döneminde braz durgun ilerliyordu özellikle atv kanalına geçtikten sonra finale kadar aksion hiç düşmedi bence 🙂
🙂

Ahh ahh insallah bayilirim diycem ama zaten bayiliyorum bugun 12. Bolume kadar gelmeyi planliyorum.Ahh ah show neydi oyle :(

Her ne kadar son bölümlerini takip edemesem de hayatımda izlediğim en güzel dizilerden. Efsane dizidir cidden izlemeyen muhakkak izlemeli..