Eyvallah Demeden Geldi, Eyvallah Demeden Veda Etti

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
aEO03CvUbUf8Yu93CBD7FlDS.jpg

Dün akşam fenomen bir dizi daha ekranlara veda etti. Star Tv'de yayınlanan ve baş rollerinde Erdal Beşikçioğlu, Inanç Konukçu, Fatih Artman ve Berkan Şal gibi isimlerin rol aldığı Ankara polisiyesi Behzat Ç. dün akşam 96. bölümüyle ekranlara veda etti.

"Son Hesaplaşma" başlığı ile ekrana gelen bölümü Ankara'lılar Sakarya Caddesine kurulan dev ekrandan izledi. Binlerce kişi nefesleri kesen bir bölüm izledi. Dizinin son bölümünde tüm düğümler çözüldü.

Birçok izleyicinin ağzına dolanan "Gitme Amirim. Kal" sözü ise efsane olacak gibi.

FlnlagOtaYL69kOMpzN66426.jpg

Son düzenleme:
İçimde nedense ufak bir burukluk oldu bu yazıyı okuyunca.Kaliteli bir işti,keşke devam edebilseydi.

'Unutmak için un ufak etmek gerekir' dedi amirim.Seni tuzla buz etsen yine unutmam be amirim

Çok farklı kaliteli bir diziydi dünkü finali gerçekten çok iyidi ama mutlu bitmesini isterdim. Sanki her şey yarım kaldı.

yazın gece tekrarlarını izledim birkaç bölüm starda kalaiteli bir işti :) oyuncuların yolu açık olsun

Ben de dizinin sürekli takipçisi değildim ama aralarda izliyordum, gerçekten kaliteli bir işti bitmesine üzüldüm ben de.

İzlemedim hiç, ama çok güzel şeylere değindi.. Unutulmayacak..

Toplamda 20-30 bölüm izledim neden tamamını izleyemedim ben de bilmiyorum.
Arka Sokaklar gibi bir dizi 300.bölüme yaklaşırken böyle bir dizinin bitmesi kötü oldu. Ankara'da da haftalık dizi çekileceğini gösterdiler.