Eyvah Eyvah 3 Ne Zaman Vizyona Girecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
26 Şubat 2010 tarihinde Eyvah Eyvah ile başlayan, 7 Ocak 2011'de Eyvah Eyvah 2 ile devam eden komedi serisinin 3. filminin vizyona ne zaman gireceği belirlendi.

Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, ünlü komedyen Ata Demirer'in yazıp, başrol oynadığı Eyvah Eyvah 3, 31 Aralık'ta Türk izleyiciler ile buluşacak.

Filmin kadrosunda Ata Demirer'in yanı sıra, usta oyuncu Demet Akbağ ve Ata Demirer'in eşi Özge Borak bulunuyor.

Eyvah Eyvah serisinin ilk filmi gişede 2,5 milyon izleyici, 2. filmi ise yaklaşık 4 milyon izleyici tarafından izlenmişti.

H6UrYT99j1ODtDh24GhRdnad.jpg

Ekli dosyalar

• asinema_sinema.com_wp_content_uploads_2010_03_eyvah_eyvah_film_izle_e1267219339337.jpg
    asinema_sinema.com_wp_content_uploads_2010_03_eyvah_eyvah_film_izle_e1267219339337.jpg
    32.4 KB · Hit: 662
Son düzenleme:
Ocak'ta olması daha iyi olurdu. Ama mantıklı hareket. O gün yılbaşı olduğu için yoğun ilgi görecektir.

Yazılı dönemimize geliyor büyük ihtimal. Yazılılar biter bitmez stres atmak için gidebilirim filme. :D

İyi bir film olur yine. :)

yine çok güzel olmuştur merakla bekliyorum izleyeceğim

1. ve 2. seyretmedim büyük ihtimalle bunu da seyretmem

Demet Akbağ'ı izlemek için sabırsızlanıyorum. :)

Son dönemdeki en sevdiğim komedi film serisi. Yine iyi olmuştur umarım. Recep İvedik 4 ve Eyyvah Eyvah 3 ile hareketli olacaktır o aylar. Cem Yılmaz'dan da bir şeyler bekliyoruz. :):)

Gideceğimi sanmıyorum ama başarılar şimdiden filme. :)

Tam yeni yıla denk gelmiş. :D Merakla bekliyorum özellikle 2.seri çok güzeldi. Yine çok eğlenceli bir iş çıkacaktır ortaya. :)