'Eyvah Düşüyorum' Yeniden Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
thumbnail_1413985837.jpg

Ekranların sevilen yarışma programı "Eyvah Düşüyorum" yeniden başlıyor!

Yapımcılığını Endemol'un üstlendiği daha önce Eser Yenenler'in sunumu ile gerçekleşen program geçtiğimiz yaz Mehmet Ali Erbil ile yeniden başlamıştı ve yaz aylarında kanalının yüzünü güldüren yapımlardan biri olmuştu.

Ağustos ayında sezon finali yapan yarışma programı kısa bir aranın ardından yine Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla ekranlara gelecek. Çekimleri yakında başlayacak olan Evyav Düşüyorum'un yayın tarihi ileriki günlerde netleşecek.

Mehmet Ali Erbil'le Eyvah Düşüyorum, çok yakında yeni bölümleri ile Star TV'de!​

Çok mantıklı bir karar bence. Adını Sen Koy bitti ve berbat reytinglerle yayından gitti. Daha iyi oranlarla yayınlanabilir bence. :)

Kesinlikle harika bir karar olmuş, keşke hep devam etseydi... Yazın en komik yarışmasıydı. Reytinglerde de bir sıkıntısı yoktu. Ama Star'ın bunu anlamak için kafasına saksı düşmesi lazımmış illa ki. Merakla bekliyoruz... :)

Kaldırılması hataydı, geri getirilmesi doğru olmuş. Reytingleri düşmüş müydü çok hatırlamıyorum ama gayet eğlenceli programdı ve Mehmet Ali Erbil'e de uyan bir formattı. :):)

Daldan dala ne çekti bee Mali.:F

Bazen sabit olanlardan otlanmak gerekir. Doğru karar.

offfffff anlamıyorum bu endemol ve starı:(ya şu benzemez kimse sanaya alın mehmet ali erbili...huysuzla birlikte varya reytinglerde fırlarlar:bilmem:

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy