Yaparım valla
Rahmetli söz konusu oldumu etiket olmadanda flash gibi yetişiyor
Yaparım valla
Rahmetli söz konusu oldumu etiket olmadanda flash gibi yetişiyor
kenarın dilberi paçoz bir tip olduğundan olabilir miYok beni kenara attın bu ara zaten..
Hayırdır masum pozları böyle
Yakışıklıyım bir kerekenarın dilberi paçoz bir tip olduğundan olabilir mi
ben zaten öyleyimHayırdır masum pozları böyle
Yetişti derken işte doğum günü konuna geç de olsa yorum yapmıştı onu kast ettim
Hhaha bunu diyorum bende övsek gelmiyorsun diğer mesajlarda ısınlanıp unutulduk diyorsunYok beni kenara attın bu ara zaten..
Hahah zaten sözü var o güne gelmeye ama kim bilir napıyor şuan hangi diyarlardaYetişti derken işte doğum günü konuna geç de olsa yorum yapmıştı onu kast ettimTripli bir yorumdu
ben zaten öyleyim
Kendi gibi bir gıcık smile bulmuştuya yine kendi gibi gıcık bir velet bulmuşHayırdır masum pozları böyle
Ara verilen her şey burada başlıyor. Kış okul dizi futbol ... Aynı zamanda doğduğum ay. Bu yüzden en sevdiğim aydır.Mevsimlerin en güzellerinden.. Bir kez daha hoş geldi. Belki tam sonbahar değil ama sonbaharın habercisi...
Eylül'ü çok severim çünkü yazın bitişidir, ama Ocak'a aşığımdır çünkü kışın bizzat ta kendisidirİlk mesajı görünce bir an "noluyoruz" dedim.
O kadar laf ettin @Tolstoyevski zamanında kucak dolusu övgülerle konu bile açmışsın eylüle.
Hoş geldin gözümün nuru sonbaharın habercisi şanlı Eylül ayıMevsimlerin en güzellerinden.. Bir kez daha hoş geldi. Belki tam sonbahar değil ama sonbaharın habercisi...
Biz daha Ağustos ayındayız ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?