Eylül ayında en çok hangi kanal izlendi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
01-30 Eylül tarihlerinde kanalların izlenme oranları belli oldu.

01 - 30 EYLÜL 2011 TV İZLENME PAYLARI (%)<O😛></O😛>
<O😛> </O😛>
<O😛></O😛>
<O😛></O😛>
PRIME TIME A/B SES İZLENME PAYLARI (%)<O😛></O😛>
KANALD 21.7<O😛></O😛>
SHOW 13.0<O😛></O😛>
STAR 9.0<O😛></O😛>
ATV 8.1<O😛></O😛>
FOX 4.7 <O😛></O😛>
STV 2.0<O😛></O😛>
KANAL7 1.5 <O😛></O😛>
FLASH 0.7<O😛></O😛>
<O😛></O😛>
<O😛></O😛>
PRIME TIME TÜM KİŞİLER İZLENME PAYLARI (%)<O😛></O😛>
KANAL D 20.8<O😛></O😛>
SHOW 11.2<O😛></O😛>
STAR 9.2 <O😛></O😛>
ATV 7.8<O😛></O😛>
FOX 7.4<O😛></O😛>
STV 3.7<O😛></O😛>
KANAL7 3.1<O😛></O😛>
FLASH 1.6<O😛></O😛>
<O😛></O😛>
<O😛></O😛>
TÜM GÜN A/B SES İZLENME PAYLARI (%)<O😛></O😛>
KANALD 14.0 <O😛></O😛>
SHOW 10.9<O😛></O😛>
ATV 8.1 <O😛></O😛>
STAR 7.5<O😛></O😛>
FOX 6.0 <O😛></O😛>
STV 2.3<O😛></O😛>
KANAL7 1.6<O😛></O😛>
FLASH 0.9<O😛></O😛>
<O😛></O😛>
<O😛></O😛>
TÜM GÜN TÜM KİŞİLER İZLENME PAYLARI (%)<O😛></O😛>
KANAL D 13.9<O😛></O😛>
SHOW 9.8<O😛></O😛>
FOX 8.5<O😛></O😛>
ATV 8.4<O😛></O😛>
STAR 7.5<O😛></O😛>
STV 3.9<O😛></O😛>
KANAL7 3.0<O😛></O😛>
FLASH 1.8<O😛></O😛>
<O😛></O😛>
<O😛></O😛>

Star büyük çıkışta. Üstelik İffet ve Firar, Eylül'ün sonlarına doğru yayına girdi.

Fox, Dinle Sevgili nedeniyle özellikle A/B'de çökmüş durumda. Tek avantajlı oldukları yer total gündüz kuşağı. Bunu da Deniz Yıldızı ve Unutma Beni'ye borçlular...

Kanal D her zamanki gibi rakipsiz. Show iyi gidiyor Muhteşem Yüzyıl, Adını Feriha Koydum ve Yetenek Sizsiniz Türkiye ile.

ATV ise prime time'da kötü gidiyor. Daha da düşebilir bence gelecek ay...

Kanal D yine beklendigi gibi zirvede, Star Tv gecen sezona göre yükselise gecerek Atv yi gecip 3. siraya yerlesmis

Kanal D;
Her zaman çoğunlukla 1. oluyor ve şu aralar yapımları harika gidiyor. Her hafta mutlaka zirveyi zorluyor bu kanal. Zirve için en büyük aday olarak çoğunlukla Kanal D'nin adı geçiyor desem yeridir. Medya sektörüne damga vurdu şu anda Kanal D. Başka bir şey diyemiyorum.

Show TV;
Yetenek Sizsiniz Türkiye, Muhteşem Yüzyıl ve Adını Feriha Koydum gibi yapımların devreye girmesi ile bir anda zirvede buldu kendini çoğunlukla.

Star TV;
İlk başlarda vasat bir görüntü versede daha sonra İffet ve Firar'ı devreye sokması ile zirveyi zorlamayı başardı. İleride belkide dahada iyi konuma gelir.

ATV;
Vasat bir görüntü çizen kanal işte bu ATV... Yapım tutmazsa mutlaka o yapımı bitirmeye çalışır. Şuanda zirveyi zorlayan çok fazla yapımı yok.

FOX;
Düzenli bir kanal desem yalan olmaz heralde. Günlük dizileri ve haftalık dizileri ile zirveyi zorlamayı çalışıyor hatta o dizi altta kalsa bile devam ettirebiliyor.

Zirveyi en çok zorlayan kanal: Kanal D
En düzenli kanal: Fox TV
En düzensiz kanal: ATV

Gelecek ay daha zor olacağını düşünüyorum hadi o birşey değil Ocak ayına doğru dahada zorlaşacak. Bir çok yeni yapım gelecek. İddiali kanallar; İddiasız yapımlarını bir kenara koyup, yeni iddialı yapımlarını yayınlayacak. TNT istekli bir şekilde karşımıza çıkacak, TVEn iddiali bir şekilde girecek. Hadi o bile birşey değil; İlerleyen aylarda Televizyon dünyası bomba gibi olacak...