Eylül Ayının Galibi KANAL D!

Bu AB grubunun Kanal D takıntısı..
Diğer kategorilerin sonuçları bekleniyor..

10 reytingi ne zaman gördü bu kanal? TRT de 15 reyting aldı o zaman hayallere bak

Daha Vatanım Sensin gibi reyting rekortmeni dizi başlamadan zirvede olması iyiye işaret. Fatih, Gulsenin dizisi ve Katilin Kızları ile zirveye ortak olur yeni sezonda da ya da zirvede olur. Diğer diziler bana umut vaad etmiyor ama Katilin Kizlarindan umutluyum ve Gulsenin dizisinden. Fatih zaten Kenan faktorunden dolayı izlenir ilk bölüm. Eğer senaryo iyi işlenmiş isede daha da artar. Tebrikler.

Bu sezon en iddialı kanal, Kanal D zaten. Sonuçlar şaşırtmadı. Daha Kenan'ın dizisi gelecek, kendi gününde zirvede yer alan Vatanım Sensin başlayacak. Gülse'nin dizisinin de zirvede yer alma ihtimali oldukça yüksek. Kanal D sezon boyunca zirvede yer alacaktır. Tebrikler.

Engin'in dizisi başlamadı ki aralarında olsun?

Ben sana soracam soracam unutuyorum, Tutsak'a hiç yorum atmadın?
Çok güzel dizi, biraz ağır dram ama sevdim ben. Ara sıra gel yorum at.
Daha başlayamadım akşamları spora gittiğim çoğu dizimde geride kaldım.

Bu sezon en fazla 1 kez kaybederiz zirveyi. Kaldı ki daha ölülerimizi indiremediler tahttan.

Tebrikler.

Ama sezon içinde düşecek bence.
Zaten şu an Arka Sokaklar sadece normal gidiyor. Tutsak - Ver Elini Aşk - Sevda Bahçesi falan hepsi kalkacak. Çocuklar Duymasın da düşer gitdikçe
Bakalım yeni geleceklerden neler utacak.

Gündüz kuşağı desen boş.

(Yiğitt diss atacak)

Daha krallar gelmeden zirvedeyiz. Vatanım Sensin ve Fatih başlamadı. Siyah Beyaz Aşk, Gülizar, Engin Akyürek dizisi, Gülse Birsel dizisi, Katilin Kızları var yolda. Gündüz kuşağı da dolmaya başlıyor.

Kanal D yazdan beri iyi diziler yayınlıyor meryem tutsak ver elini aşk falan çok güzel diziler
daha ibrahim çelikkolla bircenin dizisi var fatih var derken gerçekten bu sezon iyi giidyor kanal d