Eylül Ayının Galibi KANAL D!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Eylül Ayının Galibi KANAL D!

Türkiye'nin en sevilen kanallarından birisi olan Kanal D zirveye kondu!

Yeni sezona Kanal D önde başladı. Yeni başlayan Tutsak, Ver Elini Aşk, Sevda'nın Bahçesi dizileri; geçen sezondan kalan İsimsizler ve Arka Sokaklar; yaz sezonundan kalan Meryem ve Çocuklar Duymasın ile programlarıyla Eylül ayının birincisi Kanal D oldu. Kanal D Eylül ayında; Prime Time AB Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 10.57 izlenme payı, Tüm Gün AB Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 7.63 izlenme payı ve 20+ ABC1’ de 10.30 izlenme payı alarak rakiplerini geride bıraktı.

Bakalım Kanal D bu büyük başarısını Ekim ayında da gösterip birinciliği taşımaya devam edecek mi?
Orijinal formatta oku

Ab düşükmüş, ama Totalde 10'u geçmesi bence iyi başarı. Sezonu güzel açmış Kanal D

İlgi çekici projeler ürettiler cidden tebrikler.

Hazır Ver Elini Aşk düşmüşken Tutsak'ın onu geçecek oranlar alması lazım erken bitmesini istemem bu dizinin.

bu yeni başlayan dizilerinden enginin dizisi yok değilmi aralarında
Engin'in dizisi başlamadı ki aralarında olsun?

İlgi çekici projeler ürettiler cidden tebrikler.

Hazır Ver Elini Aşk düşmüşken Tutsak'ın onu geçecek oranlar alması lazım erken bitmesini istemem bu dizinin.
Ben sana soracam soracam unutuyorum, Tutsak'a hiç yorum atmadın?
Çok güzel dizi, biraz ağır dram ama sevdim ben. Ara sıra gel yorum at.

Engin'in dizisi başlamadı ki aralarında olsun?

Ben sana soracam soracam unutuyorum, Tutsak'a hiç yorum atmadın?
Çok güzel dizi, biraz ağır dram ama sevdim ben. Ara sıra gel yorum at.
aa nebilim 3 dizi başlamışta dizilerin hiç birinden haberim yok acaba onlardan birimi dedim

vatanım sensin, fatih,çocuklar duymasın kesin izlicem 3 dizisi engin ile elçininde dizileri izlemeyi düşündüklerim 1.bölümlerine bakıcak oldukalrım
aa aklıma şuan gelmeyen bir diziside olabilir şuan bunlar geldi

Daha dolu dizimiz var, zirvede üstüne koya koya gideceğiz.

Ab düşükmüş, ama Totalde 10'u geçmesi bence iyi başarı. Sezonu güzel açmış Kanal D

Totalden bahsedilmiyor ki konuda? Belli ki Totalde birinci olmamış Kanal D, @Yiğitt de ondan bahsetmemiş işine gelmemiş çünkü
Geçen ay da @mrt-06 böyle yapmıştı Show zirvede deyip sadece 1. olduğu kısmı habere konu etmişti

yalnız pazartesi napacaz biz ayoll söz, çukur, fatih
Aynen, üç diziyi de merak ediyorum.
Diğer günlerdeki dizilerimden bırakıp pazartesiyi güçlendireceğim gibi duruyor.

Ben direk kopyaladım zaten, TOTAL'in zirvesi Star olmuş olabilir.
3-4 grup bizde, genel olarak başarılıyız. Reklam gelirlerinin geldiği ABC1 grubu da bizde.

fatih ile çukurun günü belli olmadı sanırım en azından ikisinden birini başka güne yollasak hepsi aynı gün olmasın bir zahmet televizyonu 3 mi bölecez ayoll

fatih ile çukurun günü belli olmadı sanırım en azından ikisinden birini başka güne yollasak hepsi aynı gün olmasın bir zahmet televizyonu 3 mi bölecez ayoll
Çukur da Fatih de kesin olarak ''PAZARTESİ'' yayınlanacak. Show TV genel müdür açıkladı bunu, zaten kanalın hafta içi tek boş günü. Perşembe Yüz Yüze gelecek.

Kanal D fan club sayfasından mı kopyaladın haberi

Tebrikler.

Diğer kanallar uyuyor, Kanal D harıl harıl çalışıyor. Hakkettiğini almış.

Bu sezon Kanal D ve tv8 çekişecek.