Makine MühendisiHe tmm bölüm neydi peki meslek ne olacak senin
Unutmamışlar seniİlk 20 gayet iyi
Makine MühendisiHe tmm bölüm neydi peki meslek ne olacak senin
Unutmamışlar seniİlk 20 gayet iyi
17'den 19'a atlayabilirlerdi bu seferlik hadi neyse demişlerMakine Mühendisi
Unutmamışlar seni
1 mesaj bile yazmamGeçen ay 500 mesaj geride kalmışım zirveden, biraz daha uğraşsaydım allabilirdim zirveyi. Ama biraz fazla oyun oynayınca foruma pek girmedim
Elenmediğin için şanslısın, elenince insan girip de 100 mesaj yazmaz
O da olmuyor ya. Yan yatırıp kaydiriyorum ama yine yok.Muhtemelen buna tek çözüm telefonu yan yatırmak
aa tabi MS üyeleri aktif tutmasıyla meşhur seninde bu performansın yarışmamızda kalman açısındanda iyi yani yarışma biraz daha ilerlemeni isterMS sağ olsun 14. Sıraya kadar yükselmişim@Çiğdem-
34 derken sırasını kast etmişGeçmişim seni AXAXAXAXAX
Ben Yiğit ve Melih damga vurmuştuk geçen haftaya bi şekilde @XanTier i geri mi alsan ?aa tabi MS üyeleri aktif tutmasıyla meşhur seninde bu performansın yarışmamızda kalman açısındanda iyi yani yarışma biraz daha ilerlemeni ister
Fahri yarışmacı olarak bu hafta elenecek kişinin yerine yeniden dahil olabilirim, harika bir fikirBen Yiğit ve Melih damga vurmuştuk geçen haftaya bi şekilde @XanTier i geri mi alsan ?
Yada Deniz askere gidecek o gidince Zack'a 1 şans daha verilebilirFahri yarışmacı olarak bu hafta elenecek kişinin yerine yeniden dahil olabilirim, harika bir fikir
Evet Deniz elenmezse gidene kadar onun yerine ben kendi şarkıcımla dahil olayımYada Deniz askere gidecek o gidince Zack'a 1 şans daha verilebilir
Sap ve samanı karıştırma şimdi o ayrı bu ayrı
Ben Ebru'ya hep 1 verirken bi de onunla mı yarışıcam, verdiği hafta direk elenirim
Ebruya ve Buray'a aynı anda nasıl 1 verdinBen Ebru'ya hep 1 verirken bi de onunla mı yarışıcam, verdiği hafta direk elenirim
O ilk haftaya mahsustu. Buray çok biri hak edecek biri değil gibi ileride, Ebru hep alacak gibiEbruya ve Buray'a aynı anda nasıl 1 verdin
İlk hafta ona verseydin bari vere vere Buraya verdin sonrada elendinO ilk haftaya mahsustu. Buray çok biri hak edecek biri değil gibi ileride, Ebru hep alacak gibi
Ayrıca @denizz19 e söz verdim, 1 vermezsem ayıp olur
Ya ama hiç hoşuma gitmedi çünkü şarkı ne yapıyımİlk hafta ona verseydin bari vere vere Buraya verdin sonrada elendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?