ey insanlar selam olsun size :D

fructose

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
118
herkese merhabalar,ben bu forumdan Doğan ve bir de üyeyse kardeşinin kuzeni :D şu anda onlardayız (inanmıyorsanız IP'me bakın :D) fakat kendisi bir süre olamayacakmış,bana adresi verdi ve mirasımı devam ettir dediği için geliyorum :D yokluğunu hissettirmem aynı kafadanız :D neyse hepinizle iletişimim olacaktır zamanla,saygılar.

doğan yok mu burda :D korn mu ne öyle bişiy :D onun kuzeniyim ben :) kendisinin bikaç haftalık şehir dışına çıkması gerekti,onun yerine geliyorum.sen admin olansın herhalde :D

Son düzenleme:
eğer hoşuma giderse kovsanız gene gelirim 😛 eksikliğini hissetmeyin diye herşeyimi ona benzetmeye çalışıyorum :D

neyse,napılır burda nasıl işler bişiyler söyleyin devamlı fransız takılamam dimi :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin ey insan :D

Önce tanıt kendini bakalım nerdensin hangi bozkırlardan geldin neden geldin ? sebeb sonuç ?

Neyse biraz abartı oldu ama :D hoşgeldin.. İyi Forumlar.

Ayrıcada bizi başka sitemizde var arkadaşlar söylesin sana :)

Tabi özür dilerim daha önce yazmayı akıl edemedim...

18'a yeni girdim,İzmir'denim ayrıca daha önce sürekli yazdığım gibi Doğan'ın kuzeniyim :) Bornova'da bir meslek lisesinde son sınıftayım,Buca'ya taşınınca servise verildim;14 yaşında küçük bir kardeşim var o da baya iyi bi okulu kazandı bu sene,(reklam gibi olmasın diye isim vermiyorum :D) Buraya taşındığımdan artık Doğan'ları daha sık ziyaret edebilir oldum işte,ve onun vekili olarak buraya atandım :D

diğer sitelerden o da bahsetti ama çok önemli diilmiş asıl olay burda dediğine göre :D

sen bana kendini tanıt dedin ben tanıttım.D

acele yazıyorum pc'sini karıştırıyorum bakiim neler var :D isim akın...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy