Exxen'in Güncel Abone Sayısı Ne Kadar Oldu?

Bana da Exxen'in etkisiyle kalktı gibi geliyor. Direkt Exxen elimizden kaptı kaldırdık diyememişlerdir, onun yerine böyle bir şey uydurmuşlardır

Reactions: Araf
Bana da Exxen'in etkisiyle kalktı gibi geliyor. Direkt Exxen elimizden kaptı kaldırdık diyememişlerdir, onun yerine böyle bir şey uydurmuşlardır
Lisans konusu doğrudur ama muhtemelen lisansı uzatamamışlardır, anlaşamamışlardır. Lisans süresi çok az ama, muhtemelen ilgi çekmek için yapmışlardır ve başarılı oldu da, ilgi çekti. Bu arada TV+'da bile daha devam ediyor lisans, onlar sanırım uzun süreli lisansını almışlar. Gördüğümüz gibi alan alıyor.

Zamanında FX vardı kanalda, o da lisansı bitmişti ve kaldırılmıştı. O dönemlere denk gelemedim tabii, ayrı konu. En azından FX'i ve beraberindeki kanalları alın bari. FX varken daha geniş dizi yelpazesi vardı kanalın, The Walking Dead de vardı mesela. En azından FX'in lisansını alın, o bile iyi.
Bu arada, o da TV+ platformunda yer alıyor.

Reactions: MasacRE
S Sport Digiturk'den de bir anda kaldırılmıştı. Bu konuda zorluyorlar demek ki. Ama Exxen olayının etkisi kesin vardır ya. Şampiyonlar Ligi falan başlayacağı zaman onlarla birlikte S Sport da gelecek diye düşünüyorum

FX gitti ama HBO geldi Blutv'ye. Hepsi birden olmuyor demek ki. HBO daha tercih edilebilir bu durumda
Aa aslında HBO dizilerini de bir an önce bitirmek lazım. Bir gün onlar da bir anda kaldırılabilir. O zaman malum yollardan başka çare kalmaz elimizde

Sonuç olarak Exxen Sport diye bir kanal çıkmaz ya, S Sport olarak devam eder ya da S Sport bir kanal daha çıkarır ayrıca. S Sport birçok platformda var, Exxen o kadar da kârlı duruma geçmez, tabii maç olduğu esnada yayın kesilmezse.

FX derken kanalından bahsetmiştim, kanalı vardı. FX, Fox Crime ve Epic Drama kanalları, onlardan bahsediyorum. Bu kanalların da etkisiyle The Walking Dead vardı ve bazı diziler de. Gerçi yine FX kanalında yayınlanan diziler de var. The Big Bang Theory yayınlanıyor şu anda, Killing Eve de var.

Başka kanala da gerek yok, S Sport 1 ile 2 Exxen'e geçer işte Blutv'de olduğu gibi. Blutv'ye üye olan çok insan vardı S Sport için. Biri de benim mesela
Exxen'e de üyelik kazandıracaktır mutlaka

İşte o kanalın içeriklerini tutmak önem olan zaten. Canlı tv şeklinde dizi, film izlemek eskide kaldı artık.

Beklediğimden iyiymiş ama hepsi aktif üye değildir herhalde. Gerçi asıl gösterisini eylülden sonra yapacak bekleyelim görelim.

S Sport diyorsun da, o kanallara erişim sadece Exxen üzerinden olmuyor ki. Mesela ben Exxen'e üye olacağıma, giderim TV+'a üye olurum, üç ay daha az öderim ve sonrasında da Exxen'in reklamsızından daha az öderim. Ayrıca bazı uydularda da yer alıyor ve adamların kendi sitesinde de erişim var. Paket fiyatlarını artırmışlar yalnız. En son 9.99 TL idi, şimdi fiyatları yükselmiş.

Canlı TV konusunda bir artıları var sadece, o da Discovery içeriklerini almaları; hem kanalları var, hem de içerikleri. TV bence de eskide kaldı ama sonuç olarak kafa dağıtmak için açıp izleyebiliyorsun.

Tv+ Vodafone tv falan Blutv, Exxen ile kapışamaz ya. Zaten sadece S Sport izlemek ise amaç S Sport Plus var onun için. Ama hem S Sport izleyeyim hem de yanında dizi, filmler olsun diyorsan Blutv çok iyiydi o konuda ama maalesef gitti. Exxen'de öyle bir içerik yok şu an ama onlar da zamanla arttıracaktır. O yüzden Exxen alınır her türlü

Kafa dağıtmak için açıp tv izlersin de takip ettiğin yabancı dizileri falan izlemek için pek ideal durmuyor
Blutv'den FX kanalını açayım da izleyeyim demezsin mesela bence

Zaten kapışır demedim ki, S Sport izlemek için S Sport Plus dahil birçok yöntem var demek istemiştim.
Exxen yabancı içerik yüklese iyi olur da, yok işte. Çok amatörce hareket etmişler, uzun zamandır düşünülen bir projeymiş sözde.
Ben diyebilirim belki, HIMYM izleyesim geldi mesela, denk geldi, izlenir yani. Talk Show programları da var, o da olabilir. Hani dil için ve eğlence için iyi oluyor o programlar.

Tamam farklı yöntemler var da ama en öne iki şey çıkıyor. Ya S Sport Plus alıp en üst kaliteyle sadece onu izlersin ya da Blutv(Exxen) alıp onunla birlikte diğer içerikleri de tüketirsin. Tv+'da falan ne var ki mesela

Zamanında CNBC-E'den izlerdik HIMYM ama şimdi tercih etmem mesela ben

FX dediğin şey türkiyede de yayın yapıyor diye biliyorum 😱

Onlarda da dizi ve film var. Kuruluşu 2014'e dayanıyormuş ama tam anlamıyla gelişim gösterememiş, ayrı konu.
Açıkçası çok kötü de değil ama yetersiz.

İzleyeceğimden de değil, hani denk gelirse, gözüm takılırsa diye.

FX dediğin şey türkiyede de yayın yapıyor diye biliyorum 😱
"Zamanında" diye giriş yaptım ama "BluTV'de de vardı zamanında" demek istedim, yoksa kapanmadı kanal, duruyor.

Reactions: cookies and MasacRE
@MEnes beklediğin açıklama gelmiş. Şimdi açık tahmin yapma zamanı.
Eylül ayında tahmini abone sayısı 1 milyon civarı olur diye düşünecek olursak L&M yayınlandıktan sonra yaklaşık 1.7 - 1.9 milyon arasında rakamlara gelecektir diye tahmin ediyorum... Realite ne olacak göreceğiz...

Reactions: cehennet

Hayaller Hayatlar capsi yapılacak tahmin

Reactions: MEnes