Exxen'den Yeni Bir Program Daha: 'Buraların Yabancısıyız'

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,258
Puanı
1,060

Yeni yılda iddialı yapımlar ile yayın hayatına başlayacak olan Exxen'de, Chaby Han, Joel Moriası, Michelle Cedolin ve Louis Stotesbery ile 'Buraların Yabancısıyız' isimli bir program başlayacak. Bu dörtlü, Türk kültürünün eşsiz güzelliklerini öğrenmeye çalışıp, şehir şehir gezerek kendi kültürlerini de izleyiciler ile paylaşacak.

YouTube'da yaptığı paylaşımlar ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Chaby, YouTube'da koltuk konsepti 3y1t'nin devam edeceğini belirtti.

'Buraların Yabancısıyız' yakında Exxen'de!

Reactions: xdragxx
Acun yine sosyal medyada popüler olan bir isme yoğunlaşmış

YouTube'da Chaby'nin videoları izleniyor. Ben de denk gelmiştim bir kaç kere. Eğlenceli bir isim.
Yalnız gezme temalı programları pek sevmiyorum pandemi döneminde.

Reactions: xdragxx
Elemanları tanımıyorum ama bu konsept gayet güzel işte. Eğer içeriği güzel olursa ve boş geyikten ibaret olmazsa eğlenceli, katkı sağlayıcı bir program olabilir.

Reactions: Cervantes
Elin Oğlu programından tanıyorum. Önleri açık olur bence.

Elemanları tanımıyorum ama bu konsept gayet güzel işte. Eğer içeriği güzel olursa ve boş geyikten ibaret olmazsa eğlenceli, katkı sağlayıcı bir program olabilir.
YouTube'ta güzel içerik üretiyorlar sohbet üzerine.

Michelle Cedoli'in (en sağdaki) Sihirli Annem'deki Kerem olduğunu öğrendim, şok içindeyim

Reactions: bazinga
YouTube'da şu tarz porgramları var ve bu program devam edecek Exxen'den bağımsız.

Reactions: bazinga