Exxen'den Yeni Bir Dizi Daha!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,517
Puanı
1,060

Acun Ilıcalı’nın yeni kurduğu dijital platform Exxen'den yeni bir dizi daha geliyor!

Ocak ayında açılacak olan platformun yeni dizisinin başrolünde Konuşanlar programıyla tanınan Hasan Can Kaya yer alacak. Senaryo hazırlıkları devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Sultan San oturacak.

Birbirinden farklı içeriklerin yer alacağı Exxen çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: batuhankaralar
Exxen'e kapağı atmış valla. Hem Konuşulanlar, hem de yeni bir dizi
Bu arada yönetmen koltuğunda oturan kişi de sevgilisiymiş

Herkes sadece en iyi bildiği şeyi mi yapsa acaba.
Gerçi Youtuber'ların doldurduğu, şarkıcı ve fenomenin dizi yaptığı bir platform için ütopik bir istek.

Reactions: Gerekli24
Bu arada herkes dizide oynayacak diye anlamış ama dizide oynamayacak bence. 1 Kadın 1 Erkek dizisinin senaryosunu yazmıştı. Dizinin senaryosunu yazacak gibi geliyor bana. Zaten Birsen Altuntaş'ta Exxen için dizi çekmeye hazırlanıyor demiş, başrolde yer alacak dememiş

Reactions: Jonsnow and Aserat
İyi dizisi de olacak kötü dizisi de platformun. Ama bence de oyuncu olmayacak.

Hasan Can Kaya'nın Exxen platformu için hazırladığı dizinin ismi "Bir Yeraltı Sitcom'u" oldu. Komedi türündeki dizinin bir bölümü 25 dakika olacak. Hasan Can Kaya'nın yapımcısı ve senaristi olduğu dizi Şubat ayında Exxen'de yayınlanmaya başlayacak.

Cidden bazen taş devrinde, karanlık bir mağarada yaşıyor gibi hissediyorum. Hasan Can Kaya diye birinin var olduğunu da Konuşanlar diye bir programı olduğunu da bugün yayın haklarını Exxen’e sattığı için YouTube’dan videolarını kaldırması sonucu gündeme gelmesiyle öğrendim. Baya ünlü biriymiş ortamda, hayret ettim. Bildiklerimiz bir damla, bilmediklerimiz okyanus...

Öte yandan Exxen de tam bir TV8 formatında ilerliyor. Umarım Netflix, Blu TV gibi platformların çok gölgesinde kalır. Zaten isminden dolayı antipatisi yüksek, üstüne Acun ve TV8 kültürü eklenince...

Trendlerde gördüm yoksa ben de bakmıyorum. Çok mağaralık bir durum değil

Reactions: Tolstoyevski
Bence kalmaz. İlk başta ben de Acun bu sefer fena çuvallayacak diyordum ama millet alacak gibi duruyor maalesef.
Acun youtube'un en sevilen kanallarını Exxen'e alıp youtube kitlesini tamamen Exxen'e taşıyor