Exxen'den Sürpriz Karar!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,042
Puanı
1,061

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'den dikkat çeken karar!

'Hükümsüz', 'Şeref Bey', 'İşte Bu Benim Masalım', 'Gibi', 'Sihirli Annem', 'Yetiş Zeynep', 'Masterchef Türkiye', 'Konuşanlar', 'Tolgshow Filtresiz' ve daha birçok içeriğiyle dikkat çeken platformdaki tüm yapımlar, hafta içi farklı günlerde platforma ekleniyordu. Ancak son gelişmeyle birlikte tüm yeni bölümler cuma günleri izleyiciyle buluşacak.

https://twitter.com/x/status/1356221895604109312

Son düzenleme:
Hekimoğlu diye okudum sevinmiştim
Cumartesi dizim oldu diye

Reactions: 12.Adam
Yeni gününde daha çok mu izlenecek bakalım?

Bu dizilerin kendine has günleri olduğunu bilmiyordum
alakayı çözemedim. Sanki sadece gününde izleniyor ama diğer günler platformda yer almıyor

TV kanallarında gün değiştirenleri gördük de dijital platformda değiştireni ilk kez görüyoruz teşekkürler Acun Ilıcalı.
Çarşamba iyiydi işte ne gerek varsa.

Reactions: Carpe Diem
TV kanallarında gün değiştirenleri gördük de dijital platformda değiştireni ilk kez görüyoruz teşekkürler Acun Ilıcalı.
Çarşamba iyiydi işte ne gerek varsa.
Ben hem arka sokakları seyrediyorum hem sihirli annemi fikir bulmak için hemde e ticaret eğitimi seyrediyorum @Aserat @Dosi
------

alakayı çözemedim. Sanki sadece gününde izleniyor ama diğer günler platformda yer almıyor
Sihirli annemin günü zorluyor biraz

Reactions: Dosi
Diziyi izleyen var mı

Bu gözler sonunda bunada şahit oldu dijital de gün değişikliği enteresaaan

Son düzenleme:
Dijitalde gün değiştirmek ne alaka? Hem dijitalde eminim çoğu kişi gününde izlemiyor dizileri.

Hekimoğlu diye okudum sevinmiştim
Cumartesi dizim oldu diye
Tutmayan tv dizilerininin gün değiştirmesi tamam da dijital platformlar da mı başladı bu işe?
Bu gözler sonunda bunada şahit oldu dijital de gün değişikliği enteresaaan
Dijitalde gün değiştirmek ne alaka? Hem dijitalde eminim çoğu kişi gününde izlemiyor dizileri.
Konu düzenlendi.

Reactions: Dosi
Yuh artık. Hükümsüz konusu saçmalıktı bu zirve noktası artık.

Tüm dizilerin aynı güne toplanması mantıklı olmuş bence. Televizyon kanalı mantığından kurtulmuşlar biraz.