Exxen'den Sürpriz Karar!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,042
Puanı
1,061
EtJEniOXMAAVOte

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'den dikkat çeken karar!

'Hükümsüz', 'Şeref Bey', 'İşte Bu Benim Masalım', 'Gibi', 'Sihirli Annem', 'Yetiş Zeynep', 'Masterchef Türkiye', 'Konuşanlar', 'Tolgshow Filtresiz' ve daha birçok içeriğiyle dikkat çeken platformdaki tüm yapımlar, hafta içi farklı günlerde platforma ekleniyordu. Ancak son gelişmeyle birlikte tüm yeni bölümler cuma günleri izleyiciyle buluşacak.

Son düzenleme:
images

Exxen'in sevilen dizisi Hükümsüz gün değiştirdi.

Yapımcılığını Dijital Sanatlar'ın üstlendiği, başrollerini Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, İsmail Hacıoğlu ve Alican Yücesoy'un paylaştığı; yeni bölümleriyle her çarşamba izleyici karşısına çıkan yapım, bundan sonra cuma günleri platforma eklenecek.

Hükümsüz, yeni bölümüyle 5 Şubat Cuma günü Exxen'de!

Ekli dosyayı görüntüle 98527
Hekimoğlu diye okudum sevinmiştim :A Cumartesi dizim oldu diye :(

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bu dizilerin kendine has günleri olduğunu bilmiyordum :A alakayı çözemedim. Sanki sadece gününde izleniyor ama diğer günler platformda yer almıyor:A

TV kanallarında gün değiştirenleri gördük de dijital platformda değiştireni ilk kez görüyoruz teşekkürler Acun Ilıcalı. :A Çarşamba iyiydi işte ne gerek varsa. :(

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
TV kanallarında gün değiştirenleri gördük de dijital platformda değiştireni ilk kez görüyoruz teşekkürler Acun Ilıcalı. :A Çarşamba iyiydi işte ne gerek varsa. :(
Ben hem arka sokakları seyrediyorum hem sihirli annemi fikir bulmak için hemde e ticaret eğitimi seyrediyorum @Aserat @Dosi
------

Bu dizilerin kendine has günleri olduğunu bilmiyordum :A alakayı çözemedim. Sanki sadece gününde izleniyor ama diğer günler platformda yer almıyor:A
Sihirli annemin günü zorluyor biraz

• Beğendim
Reactions: Dosi
images

Exxen'in sevilen dizisi Hükümsüz gün değiştirdi.

Yapımcılığını Dijital Sanatlar'ın üstlendiği, başrollerini Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, İsmail Hacıoğlu ve Alican Yücesoy'un paylaştığı; yeni bölümleriyle her çarşamba izleyici karşısına çıkan yapım, bundan sonra cuma günleri platforma eklenecek.

Hükümsüz, yeni bölümüyle 5 Şubat Cuma günü Exxen'de!

Ekli dosyayı görüntüle 98527
Diziyi izleyen var mı :A

Bu gözler sonunda bunada şahit oldu dijital de gün değişikliği enteresaaan (b)

Son düzenleme:
Dijitalde gün değiştirmek ne alaka? Hem dijitalde eminim çoğu kişi gününde izlemiyor dizileri.

Hekimoğlu diye okudum sevinmiştim :A Cumartesi dizim oldu diye :(
Tutmayan tv dizilerininin gün değiştirmesi tamam da dijital platformlar da mı başladı bu işe? :A
Bu gözler sonunda bunada şahit oldu dijital de gün değişikliği enteresaaan (b)
Dijitalde gün değiştirmek ne alaka? Hem dijitalde eminim çoğu kişi gününde izlemiyor dizileri.
Konu düzenlendi.

• Beğendim
Reactions: Dosi