Hangi maçlar burda yayınlancakYa belki siteyi henüz güncellememiş de olabilirler sadece mobil için 23 TL olur mu bilemedim.
Hangi maçlar burda yayınlancakYa belki siteyi henüz güncellememiş de olabilirler sadece mobil için 23 TL olur mu bilemedim.
https://twitter.com/x/status/1408158480159105027Hangi maçlar burda yayınlancak
Ben de türk maçları yayınlancak sandım 😱
Gain gibi heralde. Mobil pc farklı ya. Bunlar da yok vergidir yok aldıkları paydılır diye diye iyice abarttılar. Blu tv de vergi ve pay yok sanki de 9 tl den satıyor.Ya belki siteyi henüz güncellememiş de olabilirler sadece mobil için 23 TL olur mu bilemedim.
Tüm maçlar, takımlarımızın oynadıkları da dahil.Ben de türk maçları yayınlancak sandım 😱
Diziturk değil miydi takımların yayınlandığıTüm maçlar, takımlarımızın oynadıkları da dahil.
Sözleşme bu yıl sona ermişti.Diziturk değil miydi takımların yayınlandığı
Konuma beklerimYuh artık bu ücretler yetmedi bir de 6. ayda zam mı gelmiş... SMS'le üyelik alma olayı ayrıca bir saçmalık, ne gerek var ki böyle bir şeye?
Oraya bakmıyordum ki, yalnız sanırım bu konu benimle pek ilgili değil de gireyim içeriye.Sağda belirmedi mi?
blu tv normalde 22 TL kampanyadan dolayı 10 TL ye indirdiler bir süredirExxen'e göre devasa içeriğiyle ayda 10 lira olan BluTV varken Exxen'in zaten çok yüksek fiyat olan fiyatını 23 liraya çıkarması...
Sevdiğimiz şeyler olduğunda mecburen alacağız ama bu kadar az içerikle ücret seviyesini yukarılara çekmeleri hiç hoş değil...
Gir bakalım bir göz at, çok durmadan çıkarsın.Oraya bakmıyordum ki, yalnız sanırım bu konu benimle pek ilgili değil de gireyim içeriye.
Sen yazınca girdim ama bir şey anlamayıp yavaşça olay yerini terk ettim.Gir bakalım bir göz at, çok durmadan çıkarsın.
@MEnes , gibi yazmışsın.Çakma mecnunSen yazınca girdim ama bir şey anlamayıp yavaşça olay yerini terk ettim.
Aa nerem çakma, garip bir havası olsun diye öyle yasmıştım ben.@MEnes , gibi yazmışsın.Çakma mecnun
Çakma değilsin, yorumun aşırı benzerlik taşıdığından öyle yazdım.Kimse yoldaşıma benzeyemez. Di mi lan @MEnes ?Aa nerem çakma, garip bir havası olsun diye öyle yasmıştım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?