Exxen'den Üyelik Ücretlerine Zam!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,286
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Exxen.png

Yılın ilk dijital platformu zammı Exxen'den geldi!

Konuşanlar, Gibi, Leyla ile Mecnun gibi sevilen birçok yapımı kullanıcıları ile buluşturan dijital platform, üyelik ücretlerine yine rekor bir zam yaptı. 5 Ocak 2023' yen (bugün) itibaren geçerli olacak yeni üyelik ücretleri şöyle:
  • Reklamlı Yıllık Paket: 502,80 TL
  • Reklamlı Aylık Paket: 49,90 TL
  • Reklamsız Yıllık Paket: 702 TL
  • Reklamsız Aylık Paket: 69,90 TL
  • Reklamlı Sezonluk Exxenspor Paket: Aylık 102,90 TL (Toplam: 1.234,80 TL)
  • Reklamlı Aylık Exxenspor Paket: Aylık 129,90 TL
  • Reklamsız Sezonluk Exxenspor Paket: Aylık 119,50 TL (Toplam: 1.434 TL)
  • Reklamsız Aylık Exxenspor Paket: 149,90 TL

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Exxen birkaç yıl içinde piyasadan tamamen kalkacak heralde.

ne özelliğiniz varda bu fahiş fiyatları uygun gördünüz şl al çık exxen bomboş bir platform hasancan gibi ile o gemi yürümez daha çok yapım daha çok maliyetli işler getirin ki verdiğimiz vereceğimiz para deysin.

@Sherlock 'un Mesaj cevaplama hızından belli oluyor. :A Sen olmadı whatsapp tan ulaşırsınız bende başka türlü yollardan ulaşayım dedim, az daha irtibatı hepten kopartacaktı direkten döndüm. :A
Şerlok beyciğimin üzerine gitme sen de. Buradan yazarsın işte, arada bakar arada bakmaz keyfine göre :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
ne özelliğiniz varda bu fahiş fiyatları uygun gördünüz şl al çık exxen bomboş bir platform hasancan gibi ile o gemi yürümez daha çok yapım daha çok maliyetli işler getirin ki verdiğimiz vereceğimiz para deysin.
Leyla ile Mecnun, Gibi, Konuşanlar balonları için bu parayı istiyorlar da insanlar artık vermez o parayı diye düşünüyorum. :A

En ucuz yıllık paket 500 lira mı 😱 Acun tutturamadığı dizilerin parasını Gibi ve LM izleyicisinden mi çıkarmaya çalışmış anlamadım.